Welkom bij  dorpswebsite Abbenes.net!!

Whats App Buurt Preventie te Abbenes wederom actief op dinsdag 8 december


De recentelijk opgerichte Abbenes Whats App Buurt Preventie, kortweg Abbenes WABP genoemd, was dinsdagavond wederom actief. Was het de eerste keer een daadwerkelijke inbraak in het Kalverlaantje, dit keer betrof het een verdachte situatie op de Zilvervloot.

Om 23.31 uur wist een van de leden in de app te melden dat een man in een zwarte Volvo V50 met kenteken 22-TX-BF aan het schrijven was. Verdacht op dat late tijdstip, waarschijnlijk een vorm van buurtverkenning.

Hierop is via 112 melding gemaakt aan politie en dus de melding in de app. Andere leden in de groep lieten weten uit te kijken naar deze auto welke inmiddels al de Zilvervloot had verlaten.

Later kwam ook de gealarmeerde politie nog poolshoogte nemen maar de auto werd niet meer aangetroffen.

De laatste tijd zijn er toch een aantal incidenten geweest, we horen dat ook wel uit andere plaatsen, dus mensen: blijf alert! Als u een acuut verdachte situatie constateert, bel 112 en zet het op de Whats App Buurt Preventie!

Inmiddels zijn er in Abbenes al meer dan 90 personen lid geworden van de Abbenes WhatsApp Buurt Preventie groep. Wil je nog lid worden van deze groep, doe dat dan snel want bij 100 personen is de groep vol. Stuur een email met daarin je naam, adres, geboorte datum en mobiel nummer naar dorpsraad@abbenes.net

Opbellen
E-mail
Info