Welkom bij  dorpswebsite Abbenes.net!!

SV Abbenes :

Sport Vereniging Abbenes (SVA) is een kleine vereniging waarbinnen met veel enthousiasme gevoetbald, getennist en gedart wordt.

Op dit moment heeft de afdeling voetbal één seniorenelftal. De mannen van dit elftal trainen met veel plezier op de donderdagavonden en spelen wedstrijden op de zaterdagmiddag. Ook wordt er druk gewerkt aan het opzetten van een dameselftal. We hopen dat dit team binnenkort van start kan gaan.

De afdeling tennis heeft ongeveer 65 leden. Met vier banen kunnen we u daarom veel speeltijd bieden. Baan 1 en 2 zijn voorzien van verlichting, waardoor er ’s avonds tot 23.00u doorgespeeld kan worden. De banen zijn geopend van 1 april tot en met 31 oktober. Er bestaat ruim de mogelijkheid om in competitieverband te spelen.

De jongste divisie van SVA is de afdeling dart. Er zijn ongeveer 30 dartleden. Op de donderdagavonden wordt er op gezellige en sportieve wijze getraind. In de kantine hangen drie dartborden met professionele telapparaten. Zo nu en dan wordt er ook een toernooi georganiseerd.

Op onze website www.svabbenes.nl  is veel informatie te lezen over onze gemoedelijke club en over de activiteiten die georganiseerd worden.

SVA staat altijd open voor nieuwe leden. Lijkt het je leuk eens kennis te maken en een van de sporten uit te proberen? Neem dan vooral contact op via secretariaat@svabbenes.nl.

Voor meer informatie en bezoek aan de website van SV Abbenes klikt u hier.
 


Opbellen
E-mail
Info