Welkom bij  dorpswebsite Abbenes.net!!

Passage

Passage, een christelijk-maatschappelijke vrouwenbeweging te Abbenes.


Passage is een vereniging voor vrouwen met hart voor de samenleving, oog voor de naaste en gevoel voor cultuur en niet alleen voor ouderen bedoeld.

Bovenstaande zin moeten we helaas in de verleden tijd gaan stellen voor de afdeling Abbenes: Passage wás....   Want per 31 december 2018 houdt deze vrouwenbeweging in Abbenes op te bestaan. Lenny Versteeg is bijna 25 jaar voorzitster geweest van Passage, ging altijd op zoek naar interessante onderwerpen en zij slaagde er wonderwel in dan een mooie presentatie te vinden die paste binnen het krappe budget. Na lang wikken en wegen heeft zij besloten haar functie neer te leggen en helaas is er geen opvolger voor haar gevonden.

Passage Abbenes bestond 55 jaar, van 1963 t/m 2018. In december wordt er nog een afsluitende kerstviering gehouden met de leden en dan houdt deze afdeling van Passage helaas op te bestaan.

De dames kunnen als alternatief op dinsdagmiddag terecht bij Meer Samen of op de Seniorenmiddag, maar de informatieve avonden zullen zij zeker gaan missen.


 Opbellen
E-mail
Info