Welkom bij  dorpswebsite Abbenes.net!!

OEV Abbenes : 


Oranje Evenementen Vereniging Abbenes is in 1995 opgericht door een aantal actieve vrijwilligers uit Abbenes. Het was een "fusie" tussen het Oranje Comité, dat al vele jaren actief was, en de feestcommissie Abbenes die net opgestart was.


Door de jaren heen heeft de Oranje Evenementen Vereniging Abbenes, in de regel aangeduid als OEV, regelmatig grote feesten georganiseerd waaronder: braderieën, een barbecue met het hele dorp, helikopter vluchten boven het dorp, kinderkermis, off the road show, een telekraan van 55 meter hoog waar je in een bak over het hele dorp kon kijken, countryavond, après-skifeesten, elk jaar Koninginnedag en nog vele andere activiteiten.


Er is nog 3 jaar samengewerkt met Limbowiel, waarbij bekende artiesten naar Abbenes werden gehaald zoals George Baker en Arie Ribbens, maar dat was helaas te groot voor ons dorp, zodoende zijn we weer op eigen kracht verder gegaan.

Nu richt de vereniging zich op lokale evenementen zoals Koningsdag, playbackshow, themafeest, dorpsbbq, halloween en kerstmarkt. De vereniging ervaart een zeer prettige samenwerking met Jeugdraad Abbenes en Toneelvereniging Spelenderwijs en krijgt regelmatig financiële steun van Stichting Dorpsraad Abbenes. Natuurlijk zijn ook haar vele sponsors erg belangrijk voor de vereniging.

De vereniging heeft een "eigen" terrein van gemeente Haarlemmermeer tot haar beschikking gekregen, het multifunctioneel terrein (MFT) aan de Van Voorstlaan waar de meeste evenementen plaats vinden. 

Veel Abbenessers steunen de activiteiten van de vereniging en geven jaarlijks een vrijwillige bijdrage in de vorm van een lidmaatschap.
                        

Voor meer informatie en bezoek aan de website van Oranje Evenementen Vereniging Abbenes klikt u op het logo hieronder.


Opbellen
E-mail
Info