Welkom bij  dorpswebsite Abbenes.net!!

Kerst muziek bingo was een overweldigend succes !!

Was de kerst muziek bingo in 2021 nog online nu konden we deze live in dorpshuis Het Praatpunt organiseren en de organisatie was dan ook in handen van de beheerster van het dorpshuis, Erica van den Berg.

Wat een animo bij het aanmelden. Reserveren was niet nodig maar heel veel enthousiaste bingoliefhebbers stuurden toch een e-mail voor een reservering van een tafel en dit ging zo hard dat ver voor het begin van de bingoavond de zaal al was volgeboekt.....

Het Facebook bericht liet het volgende lezen :
Of de kerst muziek bingo in Dorpshuis Het Praatpunt gezellig was ??? Nou zo zou ik het niet zeggen...... Het was super super super super gezellig en dan druk ik me nog voorzichtig uit.
Het dorpshuis was afgeladen. Iets meer dan 100 bezoekers. Er was geen plaatsje meer vrij.

Gelukkig was iedereen mooi op tijd aanwezig en konden de loten verkocht worden. De meeste hadden aan het verzoek voldaan om een foute kerst trui aan te trekken. Ook was de zaal helemaal versierd in de kerstsfeer.

Er werden eerst 2 rondes met de traditionele bingo gedaan met cijfers en in beide rondes waren er ongeveer 35 prijzen te winnen dankzij de sponsoren.

De derde ronde was de muziek bingo met kerst liedjes, love songs en apres ski muziek. Wat was dat genieten. De volle zaal zong de liederen uit volle borst mee. Zoveel sfeer in het dorpshuis. Helemaal geweldig. Even sloeg de schrik toe omdat er een stop doorsloeg, tenminste dat dachten we, maar het was een algemene stroomstoring in Abbenes. De gezellige avond kon dus worden voortgezet.

Dankzij een aantal vrijwilligers konden we terugkijken op een zeer geslaagd evenement. Arie en Jeremy bedankt voor de hulp achter de bar. Arie, Marjan en Cor voor de hulp vandaag bij het opruimen.

De avond was bedoeld om een baby verschoontafel aan te schaffen voor het dorpshuis en dat is dankzij de grote opkomst en alle gulle sponsors gelukt. De opbrengst was voldoende om deze te gaan kopen.

Alle bezoekers bedankt en natuurlijk ook de sponsors :

Huurders Commissie Heije (HCH)
Cigo VenneperHof Kansspelclub
Tuincentrum Suidgeest
Drogisterij Parfumerie Splinter
Jumbo van Vliet Nieuw-Vennep
Yvonne de Carpentier Bloemen
Visspecialist Marc
Bakkerij van Leeuwen
BloemenWeijden
Linnies Fashion & Home
By Spek
Celieplant

Allen bedankt voor een super avond !!!!!

Het dorpshuis in kerstsfeer en helemaal vol met de bingo. Geen plaatsje meer te krijgen :

Opbellen
E-mail
Info