Welkom bij  dorpswebsite Abbenes.net!!

Koppel Kerst Darttoernooi bij SV Abbenes.

Zaterdag 14 december organiseerde SV Abbenes, de afdeling dart, een koppel kerst darttoernooi. Hier kon iedereen zich voor inschrijven en door loting werd je dan aan een partner gekoppeld. Zo speelde je met twee personen tegen een ander duo. Gespeeld werd er vanaf 501 punten en er moest dubbel uitgegooid worden.

De belangstelling was overweldigend want de kantine van de sportvereniging was helemaal vol en er stonden maar liefst 4 dartbanen opgesteld. Het was een kerst toernooi dus dus kantine was feestelijk in kerstsferen gebracht en hiervoor had OEV Abbenes ook haar kerstverlichting ter beschikking gesteld.

Om een beetje uit de kosten te komen waren er ook twee verloting ronden. Prijzen waren beschikbaar gesteld door  Bloemenweijden, Hans Bezemer, Linnies Living & Lifestyle, Versspecialist Van der Poel en Bakkerij van Leeuwen. Er waren hele mooie prijzen te winnen.

Maar het ging natuurlijk hoofdzakelijk om het dart toernooi.

Na de voorronde was er een winnaarsronde en een verliezersronde. In de verliezersronde werden de winnaars : Marnix en Amber.

De echte winnaar van het koppel kerst dart toernooi werden Roan en Remco ! Van harte gefeliciteerd met deze overwinning. 

De organisatie kon terug kijken op een zeer geslaagde avond.

 Enkele foto's van deze avond. Klik op de foto voor een vergroting.

Opbellen
E-mail
Info