Welkom bij  dorpswebsite Abbenes.net!!

Mooie zang- en muziekavond in de dorpskerk van Abbenes

Vrijdagavond 9 juni j.l. is er in de dorpskerk van Abbenes een (koor)zang- en muziekavond georganiseerd. Het werd een mooie avond: een heel goed gelegenheidskoor, prachtige muzikale medewerking en een gezellige sfeer met een hapje en een drankje.

Het gelegenheidskoor uit Lisse bestond uit een mannenkoor -menig koor zoekt tevergeefs naar mannelijke leden- met wel liefst 20 leden. En zingen konden de heren! Ze hadden een enorm volume en bliezen de bezoekers bijna omver.Niet in de laatste plaats te danken aan de inspirerende dirigent Cock van't Wout. Daarbij was er professionele muzikale begeleiding van panfluit, hobo, orgel en piano, waarvan de panfluitiste en de pianiste uit Abbenes afkomstig waren. De muzikanten hebben vaker met elkaar gemusiceerd en waren goed op elkaar ingespeeld.

Er was een gevarieerd programma samengesteld waarbij iedereen, aangemoedigd door het enthousiaste koor, uit volle borst mee kon zingen. Na afloop kregen de muzikanten een bloemetje.

 In de pauze waren drankjes en hapjes verkrijgbaar en na afloop werd er ook nog gezellig nagepraat en vooral complimenten uitgedeeld aan koor en musici.Opbellen
E-mail
Info