Welkom bij  dorpswebsite Abbenes.net!!

SV Abbenes organiseerde een geslaagd bedrijventoernooi


Zaterdag 20 mei 2017 organiseerde SV Abbenes een voetbal bedrijventoernooi, inmiddels al voor de negende keer. Hoe kun je het treffen met het weer: een droge dag en als het zonnetje doorkwam was het zelfs lekker warm.

Er had zich een record aantal teams ingeschreven: 11 stuks! Leuk dat er ook dit jaar weer veel dames aan het toernooi meededen en Dr. Staal had weer een geheel damesteam hoewel de keeper wel van het mannelijke geslacht was.

De dames van Dr. Staal namen het toernooi wel serieus want om 12.15 uur zouden ze de eerste wedstrijd spelen en zo begonnen ze om 11.30 uur aan de warming-up. Dit zijn wel bijzondere dames want na vijf minuten warming up werd er alweer gestopt. Een hele korte warming-up dus.

Er waren weer leuke wedstrijden te zien waarbij plezier hoog in het vaandel stond want iedereen wil het toernooi graag winnen maar meedoen is het belangrijkste.

De finale ging dit jaar tussen Kagia en Dr. Staal en net als vorig jaar wist Kagia het toernooi te winnen door Dr. Staal met 2-0 te verslaan.

Hierna was er voor de liefhebber nog een overheerlijke bbq. De organisatie kan weer terugkijken op een geslaagd evenement waarbij samenwerking weer hoogtij vierde want De Jeugdraad had de geluidsinstallatie beschikbaar gesteld en Oranje Evenementen Vereniging Abbenes  had verschillende materialen beschikbaar gesteld. Deze dag kon weer geslaagd zijn dankzij vele vrijwilligers.

Hieronder team foto's van de deelnemende teams :

Opbellen
E-mail
Info