Welkom bij  dorpswebsite Abbenes.net!!


OEV VALENTIJN MUZIEK BINGO 2022


Voor de tweede keer organiseerde OEV Abbenes een online Valentijn Muziek Bingoavond. Nog steeds online omdat er nog teveel beperkingen waren betreft de Covid-19 maar ook omdat de deelnemers het ook wel gemakkelijk en gezellig vinden om met een groepje thuis deze gezellige avonden te hebben. Lekker meezingen en ook nog kans maken op een mooie prijs.

Het was dan ook niet zo verwonderlijk dat alle 150 bingokaarten uitverkocht waren en ook de 1000 lootjes voor de extra verloting waren volledig uitverkocht.

De technische mensen van OEV Abbenes begonnen o 12.30 uur met het opbouwen van de studio en dat is elke keer weer een indrukwekkend gezicht. Laptops, camera's, mengpanelen, zenders, etc. Alles moet correct worden aangesloten op de nieuw gekochte computer om uiteindelijk live te kunnen gaan op ons eigen streamkanaal.

Andere bestuursleden waren de prijzen over de verschillende rondes aan het verdelen. Er waren 2 bingo rondes en 3 verloting rondes. Voor de bingo rondes waren de prijzen snel verdeeld want in elke ronde zaten er 3 prijzen. De derde prijs een Valentijn van Bakkerij van Leeuwen. De tweede prijs een bon voor een ontspanningsmassage bij Massagepraktijk6 en de eerste prijs een diner bon twv 75,00 bij restaurant Lowietje aan de Kaag.

Maar we hadden ook nog 125 prijzen voor de 3 verloting rondes welke verdeeld moesten worden.

Vervolgens moest het decor nog in orde gemaakt worden en dat werd extra feestelijk met de ballonnentrossen geschonken door ballon- en feestartikelen Heppie-Store uit Lisse.
Om 18.30 uur live zodat iedereen beeld en geluid kon checken. Onze technische mensen konden nog wat deelnemers helpen bij problemen zoals het niet kunnen streamen op de televisie.Om 19.00 uur was iedereen er klaar voor en begon de uitzending met een leuke intro welke knap in elkaar was gezet door Jimmy.


Het werd een gezellig avond en iedereen kon meezingen omdat OEV Abbenes ook voor karaoke teksten had gezorgd bij alle love songs. Dr. Love, speciaal in het pak gestoken met allemaal hartjes, praatte de hele avond aan elkaar en de techniek werkte prima met veerschillende camera punten waardoor de uitzending in elk geval niet een eentonig beeld gaf.
Even voor 24.00 uur waren we aan het einde gekomen van een super gezellige avond. Zondag kon iedereen de gewonnen afhalen in dorpshuis Het Praatpunt.

Veel deelnemers vroegen ook of we in de toekomst ook online bingo avonden willen blijven organiseren en natuurlijk willen we dat !

Mede dankzij de vele sponsoren kunnen we deze avonden organiseren. De prijzen op deze avond kwamen van :

BySpek
VerseTaarten.nl
Linnies Living & Lifestyle
Heppie-Store
Celieplant
Lowietje aan de Kaag
Taarten van Astrid
BloemenWeijden
MijnWinkelkraam
Massagepraktijk6
Bakkerij Van Leeuwen
Poel Vers
Vereniging HAP Haarlemmermeer
Oranje Evenementen Vereniging Abbenes


Opbellen
E-mail
Info