Welkom bij  dorpswebsite Abbenes.net!!

OEV VALENTIJN MUZIEK BINGO WAS VOL MET LIEFDE !!


Wat een liefde bij de OEV Abbenes online Valentijn Muziek Bingo. Een dag voor Valentijnsdag organiseerde Oranje Evenementen Vereniging Abbenes een online Valentijn Muziek Bingo. Via Facebook werd opgeroepen om love songs in te sturen welke dan op de bingokaart kwamen er hier werd massaal gehoor aangegeven. Meer dan 100 love songs werden er ingestuurd. De kaarten werden gemaakt, de love songs gedownload en de liedjes allemaal ingekort. Nadat alle liedjes bewerkt waren, werden alle liedjes voorzien van de songtekst zodat iedereen kon meezingen. Dit alles was een klus van heel veel uren !

Wat ook een klus van heel veel uren is zijn de prijzen bij elkaar krijgen. Ook dat ging ons goed af want het bestuur heeft heel veel prijzen bij elkaar gekregen. Veel prijzen werden er gesponsord door bedrijven maar ook inwoners van Abbenes schonken prijzen welke we goed konden gebruiken. In de bingo ronden zaten maar 3 prijzen maar dat waren wel hele mooie prijzen. Een Valentijns pakket twv euro 25.00, een diner voor 2 personen twv euro 75.00 en een love fotoshoot twv euro 95.00. Dat waren toch wel geweldige prijzen. Maar ook in de verloting hadden we mooie prijzen en dat waren er heel veel. Meer dan 70 prijzen zaten er in deze super verloting. Een ieder kreeg 2 gratis lootjes en er was gelegenheid om extra lootjes te kopen. Er werden maar liefst bijna 200 lootjes extra verkocht !! 

De sponsors welke ons prijzen schonken waren : Mandy van der Plas Fotografie,  Lowietje aan de Kaag,  Huurders Commissie Heije (HCH),  LiseDecoraties,  De Laat Coffee,  Jumbo Van Vliet Nieuw-Vennep,  Linnies Living & Lifestyle,  Dunja Nieuw-Vennep en  Bakkerij Van Leeuwen. 

Alle 100 beschikbare kaarten werden verkocht en we moesten helaas nog mensen teleurstellen want die bestelden kaarten nadat we uitverkocht waren. De kaarten werden verkocht voor euro 10.00 maar we vroegen of de deelnemers euro 12.50 wilden betalen want dan konden we euro 2.50 schenken aan de renovatie van dorpshuis Het Praatpunt. 90 keer werd er euro 2.50 extra betaald dus we konden euro 225.00 overmaken voor de renovatie van het dorpshuis !! Een mooi resultaat.

Op zaterdag 13 februari begonnen de technische mensen van de OEV met het opbouwen van de studio. Dit keer helaas niet vanuit het dorpshuis omdat we dan niet naar huis konden met de avondklok. Er werd dus een studio gebouwd in een huikskamer. Dat is een hele klus om die studio uitzend gereed te krijgen. Beeldschermen, camera’s, geluid, computers, switchkastjes en heel veel draden. Maar om 20.00 uur gereed voor de uitzending met 3 camera’s.  Even geen geluid maar ook dat was snel opgelost.

Het werd een super gezellige avond met heel veel love songs. Soms een lied wat niet zoveel met Valentijn te maken had maar dat mocht de pret niet drukken. Bij het nummer kratje bier bracht de regie mooi de kratjes bier in beeld 😊
Ook kregen we een  keer te maken met een crash waardoor er even geen beeld was maar dat werd heel snel verholpen door onze technische mensen. Wat zijn deze mannen toch geweldig handig !!
De organisatie kreeg veel berichtjes binnen waarin men liet blijken dat ze genoten van de avond en we kregen filmpjes binnen waarbij vol op werd mee gezongen. Om kwart voor een was het afgelopen en kon iedereen terugzien op een hele gezellige avond. 

       Het kratje bier duidelijk in beeld gebracht en ook de songteksten liepen steeds mee in beeld.

De andere dag konden de prijzen opgehaald worden in dorpshuis Het Praatpunt en daar hoorden we weer de positieve berichten en waren de prijswinnaars blij met hun prijs.

OEV Abbenes dankt iedereen welke aan dit leuke evenement hebben bijgedragen.

Prijzen stonden klaar om afgehaald te worden in dorpshuis Het Praatpunt. OEV Abbenes heeft met de Valentijn Muziek Bingo weer euro 225.00 opgehaald voor de renovatie van het dorpshuis !!!

Zelfs de poes van Marry genoot van de vele love songs welke er voorbij kwamen.
Opbellen
E-mail
Info