Welkom bij  dorpswebsite Abbenes.net!!

Bijzonder vrolijk en gezellig zomerfeest                          Ticket to the Tropics in Abbenes


De dagen voor het feest waren  tropisch warm: een goed uitgangspunt voor  een feest  met het thema ‘Ticket to the Tropics’. Maar de bijbehorende hevige buien met onweer en heel veel regen, daar zaten ze in Abbenes niet op te wachten. Gelukkig kregen ze afgelopen zaterdag wel het zonnetje, maar niet de buien op het zomerfeest.

Jaarlijks organiseert de OEV in Abbenes een zomerfeest met een thema. Dit jaar was het ‘Ticket to the Tropics’. Alle bewoners van Abbenes kregen een flyer in de bus:  hun ticket voor dit feest waarmee je tevens twee gratis cocktails kreeg. Wat is een tropisch feest zonder cocktails? Dus stond er  een ware cocktailbar, waar je in allerlei smaken een cocktail kon bestellen. 

Veel bezoekers hadden zich  kleurrijk en tropisch gekleed. Bij binnenkomst kreeg iedereen ook nog eens een bloemenslinger,  de aanblik was dus al heel vrolijk. Een enkeling had zelfs de zonnebrand meegenomen. En er was volop eten en drinken, alle ingrediënten voor een gezellig feest. Maar zo makkelijk kwamen de gasten er niet vanaf: er was ook voor de nodige actie gezorgd!

Allereerst was daar de zumbadance, op ludieke wijze gebracht door Rouche Ro. Hij deed dat ontzettend enthousiast en wist het grootste gedeelte van de bezoekers aan het swingen te krijgen. Daarop volgde het limbodansen: geen brandende stok maar een bloemenslinger. Die was flexibel en dat kwam menig bezoeker goed uit, want achterover hangend er onder door  viel nog niet mee, zeker niet als de ‘lat’ steeds lager wordt gelegd. Of je het haalde of niet: lol had iedereen volop!

Als derde activiteit was er de beachvolleybal, waarvoor een opblaasbaar veld met palmbomen was gehuurd. Wel liefst zestien teams,  bestaande uit drie personen met minimaal één vrouw, gaven zich op. Ook werd er op toegezien dat er niet meer dan één lid van de volleybalvereniging per team deel nam. Na een aantal spannende finale wedstrijden won het team van Judith Homan, Bart Verdel en Gerrit Gravesteijn met 10-8.

Tussendoor en na afloop van alle activiteiten kon er gedanst worden op de tropische muziek van Christiaan Beuk Music.

Inmiddels begon het al te schemeren, namen de gasten nog een laatste cocktail of ander drankje en keerden de bezoekers na een gezellige avond huiswaarts.  Na afloop liet OEV-voorzitter Wendy Verboom weten met veel plezier terug te kijken op het feest. Niet in de minste plaats vanwege de vele hulp die vanuit het dorp kwam. De organisatie en bezoekers  kunnen, met dank aan de sponsoren,  terug kijken op een geslaagd evenement!

Voor alle foto's, klik dan hier !

De foto's zijn ook in originele bestandsgrootte op te vragen via info@abbenes.net.Opbellen
E-mail
Info