Welkom bij  dorpswebsite Abbenes.net!!

SV Abbenes Nieuws : 

        

Open Abbenes in volle zon afgesloten!

Na een week met de meest uiteenlopende weersomstandigheden is het Vleeschhouwerij De Scharrelaer Open Abbenes in vollen zon afgesloten. Kort na vijf uur kon toernooileider Hannelore Vermeere de prijswinnaars hun cadeaubon overhandigen.

“Slechts één avond hebben we een aantal partijen in de hal gespeeld, maar verder alles buiten. Al was het voor de vijftig plussers overdag af en toe wel heen en weer rennen tussen de buien door. De wind was op dinsdag en woensdag onze redding maar ook een belangrijke derde veldspeler op de baan”, aldus Vermeere.

Dankwoordje

Daarna richtte de toernooileider zich tot de vrijwilligers bij de club die er voor zorgen dat het park er netjes uit ziet, de kantine schoon is, de bar bezet is en vooral de toernooicommissie die weer een week druk in de weer is geweest. Zonder onze sponsoren is het organiseren van een klein toernooi als in Abbenes zeker niet mogelijk – we zijn ze dus allemaal zeer erkentelijk voor de bijdrage en hopen dat ze volgend jaar weer van de partij zijn.

De deelnemers bedankt voor de flexibiliteit. We hebben alle toernooionderdelen in poules gespeeld dus iedereen kwam minimaal 2 keer deze week naar Abbenes, maar sommigen mensen hebben we bijna dagelijks gezien. Dank voor jullie enthousiasme en soms flexibiliteit. “We proberen ons als toernooileiding van een klein toernooi zo flexibel mogelijk op te stellen maar soms moet het ook echt van twee kanten komen. Dat is dit jaar weer helemaal gelukt!”, spreekt de toernooileider.

Gezelligheid door creativiteit
In tegenstelling tot grotere verenigingen heeft SVA geen feestavond tijdens het toernooi. Door middel van thema-avonden wordt geprobeerd wat extra sfeer en gezelligheid te creëren op het park. Zo is al jaren de Duitse avond op dinsdag een feit. Wegens het verregenen op dinsdag dit jaar op woensdag nog een keer dunnetjes over gedaan! Dit jaar werd voor de 4 e keer de pub quiz georganiseerd voor iedereen die deel wil nemen. Vijf ronden bogen maar liefst 10 teams zich over de vragen rondom 100%NL. Het team “De 4 J’s” gingen dit jaar met de eeuwige roem er van vandoor. Volgend jaar staat onze eerste jubileum quiz al op het programma!

Vrijdagmiddag werd het vijftig plus toernooi afgesloten met een aantal finales en prijsuitreiking. Na hevige regenval in de morgen kon het toernooi toch gewoon om 12 uur beginnen. Ria Vermeere en Hannie Voetman hebben het toernooi strak in de planning gehouden zodat aan het einde van middag ook hier de toernooileider de winnaars kon feliciteren.

Graag zien we volgend jaar iedereen weer terug. De commissie heeft besloten nog een jaartje door te gaan.

De uitslagen                     

HD8 30+              Bernard Bruggeman+Marco Bruggeman              

HD7 30+              Paul van Lingen+Aad Valentijn

DE7 30+               Marijke Mulder-De Leur

HE7 30+               Onno van der Heiden

GD7 17+              Wim Dekker+Hanita Ruijgrok-Witte

DD7 17+              Charlotte Gabriel+Karin Langelaan

HD6 30+              Roy Mulder+René Veltman

HE6 30+               Vincent Keppel

GD6 17+              Wilko Cornelissen+Marjolein Cornelissen

DD6 17+              Mylene Konickx-Meissner+Karin Stolwijk

GD 50+                John de Borst+Lia van der Holst               

DD 50+                 Marlies Elderhuis+Gerda Moesker

HD 50+                 Rob Van Den Berg+Nico Winkelaar 

Finalisten HD 6 30+ - spannende finale die werd gewonnen door Roy Mulder en René Veltman.

Finale GD7 17+ - 75% leden van SV Abbenes. Willem Dekker en Hanita Ruijgrok trokken aan het langste eind. 

Opbellen
E-mail
Info