Welkom bij  dorpswebsite Abbenes.net!!

Stamppotavond 'Meer-Samen' gezellig en lekker

Voor slechts € 3 kon er stamppot worden gegeten in het Praatpunt, georganiseerd door de vrijwilligers van 'Meer-Samen'. Lia, Jeanette en Jeannette hebben thuis de stamppotten e.d. gekookt, waarna de bezoekers konden smullen van boerenkool, zuurkool, hutspot en raadsherenpot. En daarbij werden dan ook nog gehaktballen, draadjesvlees en worst geserveerd. Smullen dus!

Hierna stond nog een toetje op het menu, ook daar was uitgebreid aandacht aan besteed: roomvla, joghurt slagroom en aardbeien op sap!


Onderstaand het verslag van een aanwezige op deze geslaagde avond, met dank voor de gemaakte foto's:

Op 10 januari jl. werd door de vrijwilligers van “Meer-Samen’’ een stamppotavond georganiseerd in het dorpshuis "Het Praatpunt". Ruim 32 Abbenessers lieten zich de door de vrijwilligers gekookte stamppotten goed smaken, er was zelfs nog een overheerlijk toetje. Met deelnemers van 1-92 jaar werd het een gezellige avond, waarvoor hartelijk dank aan de vrijwilligers.

De vrijwilligers van ‘’Meer-Samen” zorgen ervoor dat de deuren van ‘’Het Praatpunt” op dinsdagmiddag 7 februari, 14 maart en 4 april a.s. open gaan voor diverse activiteiten.

Iedereen is er van harte welkom! 

Namens een van de aanwezigen bij de stamppotavond.Opbellen
E-mail
Info