Welkom bij  dorpswebsite Abbenes.net!!

Toneelvereniging Spelenderwijs speelde in uitverkochte

zaal Pier K


Toneelvereniging Spelenderwijs heeft heel hard gestudeerd op de uitvoering van 'Nu even niet en Nu even wel'.  En dat was te merken: er werd een moeilijke voorstelling, met veel tekst voor de spelers, op prima wijze neergezet ! Na afloop waren de spelers dan ook opgelucht dat de voorstelling zo goed was verlopen!


Voor het eerst in het bestaan gaf Spelenderwijs uit Abbenes een voorstelling in Nieuw Vennep en wel in Pier K. De zaal zat vol, het was op het laatst zoeken naar een plaatsje.


De voorstelling ging over een samenkomst van vier oude studievrienden. Daarin werd lief en leed besproken in 'mannentaal' met bijbehorend taalgebruik. Zowel zwarte humor als ontroering. Sommigen moesten een traantje wegpinken.  Na de pauze waren de vrouwen aan de beurt, welke bijeenkomst betrekking had op die van de mannen. Ook in dit vrouwengesprek heel herkenbare elementen, wraak en vergeving, verdriet en liefde, een lach en een traan.U heeft nog één kans dit mooie toneelstuk te gaan bekijken, vanavond in het Praatpunt!!!


Zaterdag 28 november 2015

Dorpshuis ‘Het praatpunt

Hoofdvaart 1730

Abbenes

 Entree €7.50   Voor informatie of reserveringen : www.Spelenderwijs.net


 


Opbellen
E-mail
Info