Welkom bij  dorpswebsite Abbenes.net!!

Super druk weekend voor OEV Abbenes.

 

De vrijwilligers van Oranje Evenementen Vereniging (OEV) Abbenes hebben een superdruk weekend achter de rug. Twee online evenementen.


Eerst was er vrijdagavond de OEV Online Familie QUIZ Night en hier hadden maar liefst 25 teams zich hiervoor opgegeven. De teams hadden geweldig namen bedacht zoals Wat was de vraag ?, Hey Google, Quiz 't wel, De Gooiertjes, MarTeam Zweiland, The Young Ones, en nog een heleboel mooie namen. Nadat OEV eerst al hun sponsors getoond hadden, want die blijven belangrijk voor de vereniging, werden de teams voorgesteld met foto's welke de teams ingestuurd hadden. Sommige teams bleven liever anoniem wat natuurlijk ook mocht.

Hierna kregen de teams 8 rondes voorgeschoteld bestaande uit de categorieën Wie ben ik, Dieren, Reclame, Topografie, Sport, Eten en Drinken, Nederland en muziek,
Jimmy had alles weer perfect gemaakt met leuke foto's en grappige filmpjes. Dit alles werd prima van commentaar voorzien door Jimmy en Jeremy. 
Door het drukke weekend zijn de antwoorden nog niet nagekeken maar dat zal zeker in de loop van de week volgen.

 


Op zaterdag zijn we de hele zaterdag in de weer geweest om de studio in orde te maken voor het Sinterklaasfeest en verder alles met wat het feest te maken heeft. U kunt zelf wel bedenken wat dat is.
Alles werkte op zaterdagmiddag !!

Op zondag vroeg uit de veren voor het Sinterklaasfeest. Met de nodige voorbereidingen ging Sinterklaas en de Pieten beginnen aan de rondrit. Met dank aan de familie Baars voor het lenen van de aanhanger. Onderweg alleen maar vrolijke kindergezichtjes. Het was echt leuk om te doen.

Daarna de uitzending in het dorpshuis. In het begin liet het geluid ons in de steek wat we nog zo uitvoerig getest hadden op zaterdag. Jimmy en Maus hebben vervolgens snel microfoons aangesloten en was iedereen te verstaan.  Sint las voor uit zijn grote boek, de Pieten deden kunstjes en er waren foto's en filmpjes ingestuurd. Ook had Sinterklaas heel veel tekeningen ontvangen onderweg tijdens de rondrit. Deze toonde Sinterklaas ook voor de camera's. Na ruim een uur eindigde de uitzending en kon OEV Abbenes terugkijken op een zeer druk maar zeker geslaagd weekeinde.

Over twee weken, zaterdag 12 december, staat het volgende evenement op het programma. Een online bingo voor de jeugd en de volwassenen waarbij de 
opbrengst is voor de renovatie van dorpshuis Het Praatpunt. Hopelijk steunen heel veel mensen het werk werk de OEV en kopen massaal bingokaarten.

Opbellen
E-mail
Info