Welkom bij  dorpswebsite Abbenes.net!!

SVA organiseerde nieuwjaarsvoetbal en nieuwjaarsreceptie

De eerste zaterdag in het nieuwe jaar wordt traditiegetrouw de nieuwjaarsreceptie georganiseerd door en voor leden van SV Abbenes.

Daaraan voorafgaand wordt de nieuwjaarswedstrijd gespeeld; dit houdt in een wedstrijd tussen de spelers van de JO-11 en (hun) ouders. Daar er niet voldoende ouders waren voor deelname, werd het ouderteam aangevuld met spelers van het eerste, waarvan de meesten nog geen benul van het ouderschap hebben. De jonge spelers kregen het moeilijk! De 'ouders' kenden geen mededogen en al snel keek de jeugd tegen een 0-2 achterstand aan.Maar ze gingen niet bij de pakken neerzitten en aangemoedigd door het publiek wisten ze met hard werken gelijk en zelfs vóór te komen. In de laatste fase was het heel druk op het veld: alle reserve spelers speelden ook vol overgave mee. De jeugd kreeg steun van iemand van het eerste en wist uiteindelijk met 5-4 te winnen!


Na afloop was de nieuwjaarsreceptie in de kantine, waar het lekker warm was voor de bibberende toeschouwers. Onder het genot van een hapje en een drankje hield de voorzitter een toespraak. Hij benadrukte hierin dat hij blij was dat het bestuur weer compleet was met de nieuwe leden Hans Bezemer en Chantal van der Luit en niet te vergeten hijzelf als voorzitter: Rick Krenn. Er werd terug geblikt op 2017 en SV Abbenes hoopt dat het weer  een mooi jaar gaat worden voor de voetbal en de tennis. Met een hapje en een drankje werd de gezellige receptie voortgezet.

Opbellen
E-mail
Info