Welkom bij  dorpswebsite Abbenes.net!!Tuincentrum Suidgeest Open Abbenes met mooie finales
Het Tuincentrum Suidgeest Open Abbenes kende een week in uitersten. Met een start met 30 graden,
een dinsdag met een wolkbreuk, een zaterdag met windkracht 8 werd op 1e Pinksterdag het toernooi bij heerlijke temperaturen afgesloten. Aan het einde van de middag kon toernooileider de sponsoren bedanken en de finalisten feliciteren.

“Deelnemers hebben steeds meer verhinderingen dus het plannen van het toernooi wordt een steeds grotere uitdaging,” vertelt toernooileider Hannelore Vermeere. “Maar daar ligt vooral mijn uitdaging. Die uitdaging was dit jaar extra groot door te starten in een Hemelvaartweekend en te eindigen met een Pinksterweekend. Daardoor hadden we ook iets minder deelnemers dan afgelopen jaar maar toch een vol programma.

Vrijwilligers bedankt
Daarna richtte de toernooileider zich tot de vrijwilligers bij de club die er voor zorgen dat het park er netjes uit ziet, de kantine schoon is, de bar bezet is en vooral de toernooicommissie die weer een week druk in de weer is geweest. Zonder onze sponsoren is het organiseren van een klein toernooi als in Abbenes zeker niet mogelijk – we zijn ze dus allemaal zeer erkentelijk voor de bijdrage en hopen dat ze volgend jaar weer van de partij zijn.

“Maar ook de deelnemers zijn altijd zeer relaxed in Abbenes. We proberen zo weinig mogelijk uit te lopen, maar als je de categorie DD in je toernooi hebt dan weet je dat dat vrijwel onmogelijk is,” zegt Hannelore met een lach. “Als vrijwel al deze partijen een driesetter worden en de langste zelfs 2 uur en 36 minuten duurt… Dan kan je plannen wat je wil maar dat gaat niet.”

Thema So You Think You Can Dance
Door middel van thema-avonden wordt geprobeerd wat extra sfeer en gezelligheid te creëren op het park. Dit jaar stond alles in het teken van de dans. Tijdens de vijf ronden van de inmiddels klassieke donderdagavond pub quiz bogen 6 teams zich over de vragen rondom het thema So you think you can dance. Het team “Hawaiaanse Hula” ging dit jaar met de eeuwige roem er van vandoor. Geheel in het thema werd de kantine ook voorzien van een paaldans paal. Hier is veel gebruik van gemaakt, de sportieve tennissers moesten toch erkennen dat het helemaal niet zo makkelijk is als het er uit ziet. Het leverde uiteraard wel hilarische fotomomenten op!

Vrijdagmiddag werd het vijftig plus toernooi afgesloten met een aantal finales en prijsuitreiking. Ria Vermeere en Hannie Voetman hebben het toernooi strak in de planning gehouden zodat aan het einde van middag ook hier de toernooileider de winnaars kon feliciteren.
Graag zien we volgend jaar iedereen weer terug.

De uitslagen
GD8 30+     Mark Walstra+Karin Kieft
DD8 30+    Dorothé Schiks+Mieke Smits
HD8 30+    Adil Azaay+Kees Bruggeman
GD7 30+    Loet de Ruijter+Sylvia Koster
DD7 30+    Louise Dolieslager+Bernie Matser – Thomas
HD7 30+    Jan Ahrens+Aldwin Smidt
DE7 30+    Celeste Elsendoorn
HE7 30+    Rajesh Grobbe
GD7 17+    Albert Berghorst+Iris Jansen
DD7 17+    Teresa Hoogervorst+Ilse Jonker    
HD7 17+    Albert Berghorst+Rick Krenn
GD6 30+    Mikel de Jong+Esther Donath
DD6 30+    Natascha van der Bent+Esther Donath
HE6 30+    Louk Verhees
GD5 17+    Marco Wessels+Rianne van Eijk-Wessels


Foto boven: Louise Dolieslager+Bernie Matser – Thomas en Conny Blokker-Van Der Hulst+Petra Kemper-Alderden

Foto onder: Rajesh Grobbe en Ricardo Leter


Foto boven: Loet de Ruijter+Sylvia Koster en Wim Dekker+Hanita Ruijgrok

Opbellen
E-mail
Info