Welkom bij  dorpswebsite Abbenes.net!!

Tiende editie voetbal bedrijventoernooi SVA weer een sportief gebeuren

Dit jaar werd het voetbal bedrijventoernooi van SVA al weer voor de 10de keer georganiseerd! Ooit opgestart als initiatief van enkele voetballeden, nu inmiddels al weer een jaarlijks terugkerend begrip.

Was dit toernooi voorheen altijd op zaterdag, vanwege organisatorische redenen werd het nu op zondag 1ste Pinksterdag georganiseerd. Geen slechte keuze: het weer was uitmuntend voor dit toernooi!

Er hadden zich 10 (!!) teams ingeschreven. De deelnemers vulden op hun eigen manier het toernooi in, de een héél serieus en de ander wat minder, maar dat maakte het een mooie mix en een sportieve dag.

De teams speelden op een half veld gedurende 15 minuten, zes tegen zes, waarbij volop gewisseld kon worden met spelers. Dat met het aantal spelers wel eens de hand werd gelicht, en dan hebben we het hier met name over het team vrouwen van Dr. Staal (roze shirts) dat als geheim wapen Tim Oosterhof (10 jaar) inzette en veelal met het volledige team inclusief wisselspelers  in het veld stond,  daar werd in de onderlinge sportieve sfeer niet moeilijk over gedaan. Hoorden we nog wel eens de kreet "Hé scheids, ze staan met zijn tienen in het veld", de scheidsen lieten het voor wat het was, want de motivatie en sportieve prestaties waren er niet minder om.

Er werd in twee poules gespeeld en de finale was tussen Allegaartje en familie Kattenberg. Ondanks het toch duidelijk aanwezige talent bij familie Kattenberg, wist Allegaartje de finale met overtuiging te winnen.

Na afloop was er een barbecue voor diegenen die zie zich hadden ingeschreven en met zulk mooi weer en gezellige dag kan de organisatie met dank aan de vrijwilligers, de organisatoren van dit voetbaltoernooi, mede-organisator Rob Jansen en de voorzitter van SVA Rick Krenn die zich de  gehele dag heeft ingezet, alleen maar terugkijken op een zeer geslaagde dag!


 

 

Opbellen
E-mail
Info