Welkom bij  dorpswebsite Abbenes.net!!

Na een aantal jaren weer een geslaagd bedrijven voetbal toernooi

Na een paar jaren van stilte -2019 voor de laatste keer- hebben een aantal vrijwilligers weer de organisatie van het Bedrijven voetbaltoernooi nieuw leven ingeblazen en met succes!

Er konden teams worden aangemeld van bedrijven, maar ook vriendenteams, van minimaal zeven personen. In totaal meldden zich acht teams aan, waarvan één damesteam.

Er waren namen die naar bedrijven verwezen, zoals Huijbtrex, Heemskerkjes, VV Van Velzen of Imanse dames, maar ook werden creatieve namen bedacht: FC Potlood, De Jonkies, What If, Appie en zijn Bitches. Bij de laatste zou je aan dames denken maar nee, dat was een mannenteam.

Sportveld Van Goethem, naamgever Joop van Goethem was zelf aanwezig, lag er zonnig bij. Er werd gespeeld op halve velden. De wedstrijden begonnen om 11 uur tot aan ca. 15.30 uur. Rob Jansen was de supervisor, hield uitslagen en standen bij en berekende welke teams er in de in de top vier eindigden om de beslissende eindwedstrijden te spelen.

 In de semifinale werd om de 3de en 4de plaats gespeeld door team Appie en zijn bitches tegen de Abbenessers van team Huijbtrex. De laatste won,  dat betreurde aanvoerder Appie om van zijn oud teamgenoten te verliezen, maar ja dat vond Huijbtrex natuurlijk juist  weer leuk.

In de finale om de 1ste en 2de plaats stonden What If en De Jonkies tegenover elkaar. De Jonkies deden hun best maar What If was te sterk voor hen. Heel leuk om De Jonkies erbij te hebben!

(Tekst gaat onder foto's door)Rob Jansen, in zijn functie van hoofdscheidsrechter, mede-organisator, toezichthouder op de bar en kantine, veldopruimer, afwassser, tja wat doet Rob eigenlijk niet, reikte de prijzen uit. Derde dus team Huijbtrex, tweede team De Jonkies en eerste team What If. Bekers waren er helaas niet, de prijs bestond uit......bier. Volgend jaar komen er bekers beloofde Rob. Het damesteam was fanatiek en werd zevende!Na afloop van de wedstrijden konden de teams een BBQ bestellen en daar werd gretig gebruik van gemaakt. Het was een zeer geslaagde dag, prachtig mooi weer en bovenal een sportieve en gezellige sfeer! 

Opbellen
E-mail
Info