Welkom bij  dorpswebsite Abbenes.net!!

SV Abbenes verstopt héél veel paaseieren op de velden

Alle kinderen, voetballers of niet, waren welkom bij SV Abbenes op vrijdag 19 april. Die avond kon er namelijk naar paaseieren worden gezocht. De kantine stroomde tegen zessen vol met kinderen en ouders. Naar schatting waren er zo'n 40 kinderen.

Tegen de tijd dat het zoeken kon gaan beginnen, werd er nog uitleg gegeven over de spelregels. De jongste kinderen mochten op het oefenveld gaan zoeken, de ouderen op het grote veld. De eieren die waren verstopt (daar had de organisatie het nog knap druk mee gehad) waren niet eetbaar. Maar als je er eentje had gevonden, kon je die om komen wisselen voor een chocolade ei.

Toen de deur van het verenigingsgebouw open ging, stormden de kinderen werkelijk naar buiten om te gaan speuren. Al snel kwamen de eersten terug met een gevonden ei om het om te wisselen. Tijd om op te eten hadden ze niet, snel op zoek naar het volgende ei.

De zon scheen heerlijk, het was prachtig weer en de hoofden werden steeds roder. De allerkleinsten werden soms een beetje gestuurd en kwamen ook apetrots met een gevonden ei aan lopen.

Altijd weer een leuk festijn voor de kinderen, dit eieren zoeken. Een mooi begin van de Paasdagen. Dankjewel SV Abbenes!

Opbellen
E-mail
Info