Welkom bij  dorpswebsite Abbenes.net!!

SVA organiseert 13 en 27 maart klaverjasavonden

Klaverjas je ook mee op vrijdag 13 en 27 maart?

We hebben in de afgelopen maanden 3 gezellige en leerzame klaverjasclinics gehad. Met op 1 avond zelfs 16 deelnemers die wilden leren klaverjassen, omscholen van Rotterdams naar Amsterdams klaverjassen of leren seinen.

We hebben leuke reacties gekregen op deze avonden en willen dit dan ook zeker een vervolg geven. In september komen er weer klavesclinics om zo ook mee te kunnen doen met de wintercompetitie die in oktober begint. Data en meer informatie hierover, volgen nog.

Deze winter wordt er nog op twee vrijdagavonden geklaverjast in de kantine van SVA. Namelijk op vrijdagavond 13 en 27 maart. Hier wordt gestreden om de Corrie Raamswisselbeker.

Op deze laatste twee avonden hebben we ook tafels voor klaverjassers die op hun eigen tempo willen spelen. Dus vind jij het leuk om te klaverjassen, ken je de regels, maar vind je het nog lastig om snel te spelen of wil je (nog) niet meespelen met de competitie? Schuif dan gezellig aan.

Stuur mij, Annelies Teunissen, hiervoor uiterlijk 2 dagen van te voren een mail naar aemtteunissen@gmail.com. We kijken uit naar je komst.

Ps: er wordt Amsterdams geklaverjast. Wil je de regels weten, dan stuur ik je deze toe.

Opbellen
E-mail
Info