Welkom bij  dorpswebsite Abbenes.net!!

Rommelmarkt Abbenes 2016

Kijkt u er ook al weer naar uit, lekker snuffelen tussen de boeken, glazen, aardewerk, meubels en elektronica?

De jaarlijkse rommelmarkt van Abbenes wordt gehouden op zaterdag 11 juni 2016 bij de familie Baars, vlak naast de kerk. De kerk van Abbenes aan de Hoofdweg midden in het dorp is niet te missen,  dus de locatie van de rommelmarkt er vlak naast kan u ook niet ontgaan. Een bezoek is zéér de moeite waard.

Een groot team van vrijwilligers is daar weken bezig om alles te organiseren en  in te delen. Het zijn drukke weken, maar de vrijwilligers doen het met veel inzet en plezier.

Het inbrengen van goederen begint, zoals de planning er nu uitziet, op zaterdag 21 mei.  Vanaf die datum bent u van harte welkom uw goederen te komen  brengen voor het goede doel. De kerk zamelt in voor de instandhouding van de eigen kerk, uiteraard, maar schenkt ook aan andere goede doelen. De kerk in Abbenes is bepalend voor het dorpsaanzicht. Uw inbreng is meer dan welkom!

Heeft u bijvoorbeeld opgeruimd en wilt u de spullen kwijt die weg moeten en nu in de weg staan? U kunt deze brengen bij familie den Butter, Hoofdweg 1776 te Abbenes. Bij hen onder de carpoort staan de spullen mooi droog. Heeft u een grotere opruiming, bijvoorbeeld het leeghalen van een huis, dan kunt u ook familie den Butter bellen op nummer 0252-544666. Rommelmarkt Abbenes zou u zeer dankbaar zijn als u het dorpsevenement tot een succes wilt maken en ondersteunen .


Opbellen
E-mail
Info