Welkom bij  dorpswebsite Abbenes.net!!


Renate Jansen sluit loopbaan bij FC Twente af met extra prijs

Of het nog niet genoeg was: vijf keer landskampioen, drie keer de Eredivisie Cup, twee keer de Super Cup en een keer de KNVB Beker. 

                                                     (Renate derde van rechts)

Toch kwam er na het landkampioenschap van 2024 -waar Renate haar zinnen op had gezet- voor haar nóg een prijs bij in haar aller-, allerlaatste wedstrijd als speelster en aanvoerster van FC Twente: de Eredivisie Cup 2023/2024! En zij en haar team waren daar niet minder blij mee!


Alle speelsters die weggaan bij FC Twente, dat zijn er welliefst 10, kregen bloemen en een mooi bord met hun foto en afscheidstekst erop. Na afloop waren er voor de speelsters veel felicitaties van familie en vrienden langs de kant van het veld. Met de nodige weemoed, want zullen de trouw bezoekende supporterfamilies elkaar nog wel eens tegenkomen?


Na afloop werd ook deze overwinning weer gevierd in Café Het Neutje in Hengelo, waar de dames van FC Twente altijd zeer welkom zijn. Het feest duurde tot in de kleine uurtjes maar dat mag ook wel na zo'n prachtige afsluiting van het seizoen maar ook van een prachtig warm team!Opbellen
E-mail
Info