Welkom bij  dorpswebsite Abbenes.net!!


Het was erg druk en gezellig bij de kinderbingo en pubquiz in het Praatpunt

Al weer ruim 3 weken geleden -wat gaat de tijd toch snel- organiseerde de OEV tezamen met dorpshuis Het Praatpunt 's middags een kinderbingo en 's avonds een pubquiz. Bij beide was het dorpshuis volledig bezet met enthousiaste deelnemers.

Kinderbingo


De zaal vulde zich al snel met enthousiaste deelnemertjes met ouders of grootouders. Er werden drie rondes gespeeld en er waren heel veel prijzen voor de jonge deelnemers.

Ze vonden het reuze spannend, moesten soms nog drie, twee of zelfs één nummer, maar of die dan ook kwam en of dan de felbegeerde prijs er nog lag? De ontlading was soms groot als het dan toch lukte!Het zonnetje scheen lekker naar binnen en tussendoor kregen alle  kinderen nog een zakje chips. Als het de allerjongsten soms teveel werd, dan konden ze even stoom afblazen in de gang.

Na afloop kon ieder kind dat nog geen prijs had, -en dat was een enkeling- alsnog een prijs uit komen zoeken.


Pubquiz

's Avond bij de pubquiz was het wederom 'volle bak'. Er deden 14 teams mee met de meest ludieke namen:

de Gooise mannen/vrouwen, Drie bier twee wijn, Hakkebar, Derde helft 0.0, Een na laatsten, Wij weten alles en anders doen we wel alsof, De kerkklokjes enzovoort.


De vragen waren soms best lastig....waren de olympische spelen in 1984 in Montenegro?? Uhh.....?  Maar soms was het ook: ohhh ja....die had ik moeten weten.


Al met al was het een mooie quiz van vijf ronden met verschillende thema's, alle vragen met beeldmateriaal, een knap staaltje maar vooral héél veel werk om zo'n quiz samen te stellen! Complimenten aan Erica en John van den Berg!!

Het ging deze avond om de eer en niet om de prijzen. Het aantal behaalde punten liep van 28 tot 42 punten. De derde plaats was voor de Gooise mannen en de prijs was een portie bitterballen. De tweede plaats was voor de Hakkebar met als prijs een dubbele bittergarnituur. En de eerste prijs was voor....Wij weten alles en anders doen we wel alsof. Nou, ze deden helemaal niet alsof want ze wonnen met 42 punten. En de prijs was: een dubbele portie bitterballen mét een drankje erbij!

De Gooise mannen

De Hakkebar

En de winnaars Wij weten alles en anders doen we wel alsof

Een heel geslaagde middag en avond, dank aan de organisatie en de vrijwilligers.

Opbellen
E-mail
Info