Welkom bij  dorpswebsite Abbenes.net!!

Gemeentelijke onderscheiding voor Erica van den Berg

 

 Gemeentelijke erespeld voor Erica van den Berg

Tijdens het jaarlijkse themafeest van de Oranje Evenementen Vereniging Abbenes van afgelopen zaterdag heeft loco-burgemeester Tom Horn de gemeentelijke erespeld uitgereikt aan Erica van den BergDe erespeld is bedoeld voor vrijwilligers die zich gedurende zeer lange tijd hebben ingezet voor de Haarlemmermeerse samenleving. Met deze erespeld laat het gemeentebestuur zien er trots op te zijn dat deze mensen inwoners zijn van Haarlemmermeer.


Erica Van den Berg is al vijftien jaar actief als bestuurslid van de Oranje Evenementen Vereniging (OEV Abbenes). Daarnaast doet (deed) ze vrijwilligerswerk voor veel organisaties en clubs in Abbenes, zoals de kerk, de voetbalvereniging, de volleybalvereniging, dorpshuis Het Praatpunt, de ouderenvereniging, de toneelvereniging, De Jeugdraad en basisschool De Tonne. Verder heeft ze een belangrijke bijdrage gehad in de realisatie van het Multi Functioneel Terrein (MFT) aan de Van Voorstlaan. Niemand in Abbenes doet tevergeefs een beroep op Erica van den Berg.


Ook De organisatie “Het Vergeten Kind” doet ook een beroep op haar om te collecteren in Abbenes en dat doet ze ook jaarlijks al een aantal jaren.

Erica dacht eerst nog dat de loco-burgemeester kwam om iemand in de echt te verbinden. Het thema van het OEV-feest was immers 'bruiloft en er was geprobeerd een stel te vinden dat daadwerkelijk zou gaan trouwen. De verrassing was dan ook groot toen zij ', in haar bruidsjurk, naar voren werd geroepen. Daar ontving zij op zaterdag 30 juni deze gemeentelijke onderscheiding, dik en dik verdiend!!!


Opbellen
E-mail
Info