Welkom bij  dorpswebsite Abbenes.net!!

'MEER-SAMEN' in Abbenes

 

A.s. dinsdagmiddag 6 december is er weer een gezellig samen zijn in het dorpshuis 'Het Praatpunt'. Vanaf 14.00 uur tot 16.00 uur staan de deuren weer open en is de koffie en thee voor u gezet. Gewoon om elkaar te ontmoeten, een praatje te maken, een boek te lenen, of spelletje doen. Wij in Abbenes vinden het belangrijk dat de deur van ons dorpshuis één keer per maand op dinsdagmiddag open staat, waar u zo even binnen kunt lopen. Meer samen is voor iedereen of je nu jong bent of een senior. 

Wie weet zijn er mensen die van daaruit wat meer samen willen doen en ondernemen, kom gerust eens langs. Wij zijn nu al een tijdje bezig en het is altijd gezellig, maar het mag best een beetje drukker worden. Hopelijk mogen wij u dinsdagmiddag ook welkom heten.

Op 10 januari willen wij na afloop van de middag diverse stampotten serveren, als u gebruik wilt maken van deze maaltijd, dan kunt zich hiervoor opgeven bij: Lia of Jeannette. Voor deze maaltijd vragen wij 3,00 euro per persoon. Consumpties zijn volgens de prijslijst van het Dorpshuis.

De onderstaande dinsdagmiddagen zijn gepland in het nieuwe jaar:

10 januari, 7 februari, 14 maart en 4 april 2017

Heeft u vragen over 'Meer-Samen', dan kunt u bellen met:

Lia Honcoop tel: 545965  of   Jeannette Griffioen 544425

Namens de vrijwilligers van 'Meer Samen' wensen wij u hele fijne feestdagen toe. Lucie Arens, Lia Honcoop, Jeanette van Dommelen en Jeannette Griffioen

Opbellen
E-mail
Info