Welkom bij  dorpswebsite Abbenes.net!!


De taartwinnaars tijdens Koningsdag 2021.

Oranje Evenementen Vereniging (OEV) Abbenes roept Abbenes elk jaar op om op Koningsdag de vlag uit te steken en om het huis of de straat leuk te versieren in oranje kleuren.

Er werd ook dit jaar weer massaal gehoor aan gegeven en het was weer een genot om door het gezellige dorp te lopen op Koningsdag. Als waardering voor de inzet geeft OEV Abbenes dan een aantal taartbonnen weg aan de vlaggers en de versierders. Taartbonnen welke voor een gedeelte gesponsord zijn door VerseTaarten.nl. Om een heerlijke taart uit te kiezen kunt u naar de website www,versetaarten.nl 

Annelies en Ria hebben filmopnames en foto's gemaakt en hebben besloten dat de volgende inwoners een taartenbon tegemoet kunnen zien :

Familie de Jong : Zij hadden zelfs 2 spelletjes, ezeltje prik en blikgooien.
Familie Elst had vorig jaar de koning en nu de koningin. Zag er gewoon weer top uit.
Bij  familie van’t Riet veel vlaggetjes en die beertjes op de bank , zaten die te wachten op de optocht? Familie Versteeg zijn trouwe versierders.
Bij familie Arie van den Berg was het rijk versierd, ook een gedeelte van de straat en door de tulpen leek het wel de Keukenhof.
Familie Rip had er dit jaar ook aardig wat werk van gemaakt. 

Dan hebben we besloten om er nog een extra taartenbon toe te voegen want Peter en Cindy Roosemaalen krijgen een aanmoedigingsprijs, zo leuk dat ze vrij nieuw zijn in het dorp en gezellig mee doen. Met vlaggen, versieren en ook als post voor een spelletje.

Twee andere prijswinnaars op Koningsdag zijn : Dani Imanse voor het inkleuren van de kleurplaat en Gerrie Goudriaan voor het insturen van de woordzoeker. Zij zullen binnenkort ook een leuke prijs krijgen.

Fam. A. van den Berg
Fam. A. van den Berg
Fam. de Jong
Fam. de Jong
Fam. Rip
Fam. Rip
Fam. Versteeg
Fam. Versteeg
Fam. van't Riet
Fam. van't Riet
fam. van Elst
fam. van Elst
Peter en Cindy
Peter en Cindy


Opbellen
E-mail
Info