Welkom bij  dorpswebsite Abbenes.net!!

Koningsdag 2021

Ieder jaar verzoekt de Oranje Evenementen Vereniging (OEV) de dorpelingen om het dorp oranje te versieren ter ere van Koningsdag om er zo een feestelijk geheel van te maken.

Vorig jaar was de wereld in shock door het coronavirus en de daarbij behorende beperkingen. Zo kon ook in Abbenes het gebruikelijke programma niet worden uitgevoerd. Géén optocht. Géén spelletjes. Géén feest. De Oranje Evenementen Vereniging verzocht u toen om juíst in deze periode er toch wat vrolijks van te maken, de vlag uit te hangen en het dorp oranje te versieren.

Aan dat verzoek is gehoor gegeven en hoe! Abbenes is in jaren niet zo mooi versierd geweest!

Tja, en wie had kunnen denken dat we in 2021 weer in dezelfde situatie zouden zitten. Wederom geen optocht, geen spelletjes en geen feest. Maar OEV zou de OEV niet zijn als ze bij de pakken neer zouden gaan zitten. Er is door het hele dorp een puzzelroute voor de jeugd uitgezet met spelletjes en een straatbingo. Ook is er in de avond een Koningsdag Quiz.

Dus: ook nu vragen ze de bewoners van Abbenes om het dorp op 27 april te versieren       - uw huis, de straat -  zodat het toch een feestelijke dag wordt. Dat kunnen we wel gebruiken in deze tijd!  Als u ook dit jaar weer zou willen meewerken om een vrolijke Koningsdag sfeer te creëren, heel graag!

Ter inspiratie hier de foto's van de vrolijke versieringen van Koningsdag 2020!

Opbellen
E-mail
Info