Welkom bij  dorpswebsite Abbenes.net!!

Kerstviering Ouderen Soos 50 plus


Afgelopen dinsdag 22 december hield de Ouderen Soos de de kerstviering voor haar leden. De leden worden gevormd door (momenteel alleen) dames uit Abbenes, Kaag en Buitenkaag.


De dames komen om de drie weken op dinsdagmiddag bijeen in het Praatpunt te Abbenes om even gezellig bij te praten onder het genot van een kopje koffie en een drankje. Ook worden er een spelletjes gedaan, zoals bingo met leuke prijzen.


Deze dinsdag was de kerstviering en werden de dames extra verwend. Behalve de koffie en de borrel was er nu ook een warme maaltijd op kosten van de soos. De samenstelling van de maaltijd verschilt per jaar, dit jaar had de leiding gekozen voor Chinees. De dames lieten het zich goed smaken en velen schepten nog een keertje op. Ook was er een uitgebreid prijzenaanbod voor de bingo.


Zoals ieder jaar kwam ook nu weer het Tonnekoor onder leiding van dominee Berbee zingen voor de ouderen, die overigens mee mochten zingen, en vertelde dominee Berbee een kort kerstverhaal. Dit jaar hadden de kinderen echter al vakantie, dus heel fijn dat de dominee en de kinderen met hun ouders wilden komen.


Wilt u ook een keer komen kijken? Dames én heren vanaf 50 jaar zijn van harte welkom. De eerst volgende keer dat de soos weer bijeen komt, is dinsdag 5 januari 2016. Dan is het nieuwjaar wensen met een nieuwjaarsborrel. De volgende data zijn 26 januari en 16 februari 2016.


De entree voor deelname aan de Ouderen Soos bedraagt € 3,--. Hiervoor ontvangt iedereen ook een lootje, waaruit aan het einde van de middag een prijswinnaar wordt getrokken. Consumpties zijn niet gratis, koffie bijvoorbeeld kost € 0,80, dat is te doen toch? De kaarten van de bingo dienen afzonderlijk te worden betaald. Koek en hapjes zijn gratis!Opbellen
E-mail
Info