Welkom bij  dorpswebsite Abbenes.net!!


De Soos had weer heerlijke Kerst in mooi versierd dorpshuis

Op dinsdagmiddag 19 december, de Soos is altijd op dinsdagmiddag, werd er door de vrijwilligers een heerlijke brunch georganiseerd voor de trouwe bezoekers van de Soos of Seniorenmiddag, net hoe je het noemen wilt. Dat maakt ook niet uit, als het maar gezellig is. 

En dat is het! Vanaf 50 jaar is iedereen welkom, bezoekers komen zowel uit Abbenes als uit Buitenkaag en ook bezoeken oud-Abbenessers de Soos. Over het algemeen wordt de Soos goed bezocht en stijgt de laatste jaren het aantal bezoekers.De vrijwilligers, die altijd zorgen voor koffie met wat lekkers, het kienen, de prijzen, maken het de bezoekers helemaal naar de zin. Op speciale dagen in het jaar, zoals Pasen of Kerst, wordt er zoals nu een Kerstbrunch door hen verzorgd waar de bezoekers middels het kienen het hele jaar voor hebben gespaard. Ook is er dan een aangepast programma. Maar....gezellig is het altijd!


Zo ook dit jaar: er was heerlijke soep, superverse broodjes met heerlijk beleg gedeeltelijk gesponsord door Slagerij van der Meer uit Nieuw Vennep, kerstbrood, kortom smullen!

Daarna was er een muziekbingo waarbij heerlijk werd meegezongen en de verloting. Bij beide waren heel veel prijzen te winnen, allemaal keurig ingepakt en gedecoreerd door de vrijwilligers en veel kerststukjes gesponsord door By Spek. Men ging dan ook heel blij naar huis met meerdere prijzen.

Een heel mooi initiatief in het kleine Abbenes, waar de saamhorigheid groot is maar ook alle ruimte is voor nieuwkomers!

Opbellen
E-mail
Info