Welkom bij  dorpswebsite Abbenes.net!!

Blijf van het MFT SVP !!


Wat gaat het weer de komende dagen doen ? Komt er inderdaad een Russische beer zoals de weervoorspellers zeggen of zal het allemaal weer met een sisser aflopen ?? Kunnen we straks inderdaad weer schaatsen of is dat alleen voor de Noordelijke Provincies weggelegd ?

Oranje Evenementen Vereniging (OEV) Abbenes (U bent vorige week toch ook weer lid geworden ??) neemt in elk geval het zekere voor het onzekere en enkele vrijwilligers hebben de baan in elk geval weer vol laten lopen. Het kan best zijn dat er weer wat water eraf loopt maar geen nood, dan spuiten we er gewoon weer een extra laag water erop !!

Denk niet zoals bij de vorige poging dat er geen genoeg water erop ligt dus dan kunnen we het ijs wat er ligt wel slopen. NEE, blijf SVP van het MFT de komende dagen en OEV Abbenes zal laten weten via de website, facebook, twitter wanneer de ijsbaan geopend is om te schaatsen.

Dus mocht u iemand op het MFT zien de komende dagen en het lint hangt er nog wilt u dan vragen om van het MFT af te gaan ?? Dat is de enige kans dat we straks kunnen schaatsen en misschien wel een schaatsdisco !!!

Opbellen
E-mail
Info