Welkom bij  dorpswebsite Abbenes.net!!

Wederom high tea in de kerk van Abbenes georganiseerd

Dat de kerk van Abbenes niet alleen voor kerkdiensten wordt gebruikt, is de meesten inmiddels wel bekend. Naast muziekavonden staat de kerk ook open voor bijvoorbeeld de Heijeherdenking en deze zaterdagmiddag 28 oktober voor de derde keer al weer voor een high tea.

Tiny Bootsman en Katinka den Butter namen hiertoe weer het initiatief en maakten ook de gerechten!


Gezien de vorige ervaringen was dit een aanrader en dat bleek ook nu weer. De tafel zag er prachtig uit met kleurige etagères met daarop, en ja daar kwamen we natuurlijk voor, overheerlijke hapjes. Van hartig naar zoet, onderaan beginnen werd ons verteld. Dus daar lagen sandwiches, wraps, hartige taart. Daarboven brownies, chocola, mini tompoes en in de consistorie stond ook nog een tafel met notenbrood, walnotentaart en suikerbrood.

De aanwezige dames smulden dan ook van alles met daarbij diverse soorten thee of voor de liefhebber koffie. En ondertussen werd er van alles en nog wat besproken. Het wel en wee in het dorp, maar ook het landelijke nieuws, iemands persoonlijk verhaal, noem maar op.  Een gezellige maar bovenal ook erg lekkere middag. Hartelijk dank Tiny en Katinka!

Opbellen
E-mail
Info