Welkom bij  dorpswebsite Abbenes.net!!

Disco Fever slaat toe in het Abbenesser Praatpunt!

Al jaren was het bestuur van de OEV dit eens van plan: een disco avond organiseren, met een knipoog naar het verleden toen deze disco's nog iedere twee weken werden georganiseerd. Met muziek uit die jaren en zo werd het geregeld!

Op facebook verscheen al een kleurige foto van de vrijwilligers van de OEV, die de zaal mooi hadden versierd en zichzelf ook: ze hadden er zin in! De bezoekers gelukkig ook, want er kwamen naar schatting zo'n 90 mensen binnen. Eerst werd er vooral bijgepraat, maar toen ging men alsnog aan het dansen. Dat kon ook bijna niet anders met die gave muziek uit de 70, 80 en 90-er jaren die DJ Marco daarvoor uitzocht, stil blijven staan viel niet mee!


Ook werden er nog diverse acts opgevoerd, zoals de aerobicsles of Michael Jackson met de moonwalk. Verder kunnen we alleen maar zeggen dat iedereen gewoon heel veel lol had over de grappige outfits, met het dansen en met elkaar. Voor de mooiste outfit van de avond werden Rob en Monique de Vries beloond.

Na afloop ging het grote licht aan en werd duidelijk dat de vloer bezaaid lag met glitters en glimmers. Maar de vele handen maakten ook nu licht werk: nog in de sfeer van de avond werd met grote lol de zaal opgeruimd en schoongeveegd. Hartelijk dank aan Tinie Elshout die haar vrije avond toch maar weer opofferde en aan alle helpers met in het bijzonder HenkJan Schalk die de hele avond aan de zijde van Tinie te vinden was achter de bar !

Voor de foto's naar beneden scrollen....

Opbellen
E-mail
Info