Welkom bij  dorpswebsite Abbenes.net!!


Sport Vereniging Abbenes hield darttoernooi ter ere van Bart de Jong

In november 2022 -we zitten inmiddels in een ander jaar, excuus voor de late berichtgeving- hield SV Abbenes een darttoernooi ter ere van Bart de Jong. Het toernooi met zijn naam gedenkt voormalig lid van SV Abbenes en enthousiast darter Bart de Jong. Die zoals in de aankondiging stond vermeld ´altijd voor de club klaar stond´. Zo heeft Bart ook het logo van SV Abbenes aangepast toen de dartafdeling erbij kwam. Op het darttoernooi waren Judith, Tom en Daphne de Jong aanwezig, waarbij Tom en Daphne ook deelnamen aan de competitie.

Maar niet alleen voor SV Abbenes stond hij klaar. Bart voelde zich snel thuis in Abbenes en stond eigenlijk voor iedereen klaar, zoals bij de Halloween in Abbenes. Dan bedacht hij de meest leuke creaties, waarbij de hele familie werd ingeschakeld. Een heel mooi mens en een terechte vernoeming van het toernooi naar hem.

Het toernooi bestond uit koppeldarten en de organisatoren Bart en Jessica Verdel hadden lijsten van de deelnemers gemaakt en Bart hield gedurende de avond de standen nauwkeurig bij. Er waren heel veel koppels die zich hadden opgegeven en ook het nodige publiek was aanwezig, de kantine van SV Abbenes was druk bezet!

Wat het tellen enorm veel makkelijker maakte waren de nieuwe telmachines. Je tikte de score in en het apparaat rekent onmiddellijk uit hoeveel punten je nog hebt te gaan en ook als je teveel hebt gegooid ten opzichte van de nog resterende punten, wordt dit correct weergegeven. Dat scheelt enorm veel rekenwerk en eventuele fouten. Deze telmachines zijn gesponsord door Autobedrijf Verdel uit Roelofarendsveen en John van het bedrijf was aanwezig.

De winnaar van de avond was het koppel Jeffrey en Aron, hier op de foto met Tom & Daphne de Jong en Bart Verdel.

 

Voor meer dartfoto's, klik hier

Opbellen
E-mail
Info