Welkom bij  dorpswebsite Abbenes.net!!

Geslaagde bingo voor SamenLoop voor Hoop KWF


SamenLoop voor Hoop is een lokaal wandelevenement van 24 uur om geld in te zamelen voor het KWF. Sandy Schalk wil hier met twee teams aan mee gaan doen. Het is uiteraard de bedoeling dat de teams zoveel mogelijk geld inzamelen en daar kun je niet vroeg genoeg mee beginnen.

Zo bedachten Erica van den Berg en Sandy Schalk om een bingo te organiseren voor dit doel. Na de nodige voorbereidingen en organisatie was het natuurlijk ook nog de bedoeling om prijzen te vergaren, want daar kwamen de mensen uiteraard voor. Dat is de dames uitstekend gelukt: er waren zes speelronden en in iedere ronde zaten wel liefst 20 prijzen! Dus niet alleen de eerste volle bingokaart kreeg een prijs, maar nog velen daarna.

Het is altijd spannend hoeveel mensen erop af komen, maar de zaal van het Praatpunt was gelukkig lekker gevuld. De bingo-roepers werden goed gecontroleerd, her en der werd nog wel eens een valse bingo geconstateerd, de dames waren streng! Maar de meeste bingo's waren goed en voor hen stond daar de prijzentafel te wachten, waar je wat uit kon zoeken: boodschappenpakket, wijn, vogelhuisjes, pakketten, tegoedbonnen, planten, kortom een gevarieerd aanbod!

Het belangrijkste is uiteraard de opbrengst: de bingo leverde het mooie bedrag van € 861 op! Ook is er al een bedrag van € 700 aan donaties, zodat de teams van Sandy al een startbedrag van € 1.561 hebben.Dank aan alle donateurs, schenkers van prijzen en iedereen die op een of andere wijze heeft meegeholpen om deze avond te laten slagen!

Opbellen
E-mail
Info