Welkom bij  dorpswebsite Abbenes.net!!

Bedrijvenvoetbaltoernooi bij SV Abbenes was een sportieve dag

Tien teams hadden zich ingeschreven voor het het bedrijvenvoetbaltoernooi op 22 juni 2019, dat al weer voor de 11de keer werd georganiseerd op de sportvelden van SV Abbenes.

De teams hadden wederom ludieke namen, zoals Allegaartje, die al jaren meedoet,           FC Inham, Hangover 96, Aitor wordt vader (vorig jaar ging Aitor nog trouwen) en Flamongoals. De laatste had zelfs mascottes meegenomen. Ook was daar het TG-team, dat geheel bestond uit twee generaties van de familie Tamboer. En natuurlijk weer het geheel uit dames bestaande team van Dr. Staal. Wel met een mannelijke keeper overigens, die nog veel ballen voor hen heeft gestopt.

Er werd op twee halve velden gespeeld, 10 wedstrijden per veld, vijf veldspelers plus keeper in het veld en 13 minuten per wedstrijd. Jimmy van den Berg zorgde ervoor dat het wedstrijdschema nauwgezet werd uitgevoerd. Na 10 potjes werden er nog kruiswedstrijden met het andere veld gehouden om de einduitslag te bepalen.Spelers die normaliter in één team spelen, gingen nu de strijd met elkaar aan. Maar het was gelukkig een sportieve strijd. Er werd een oogje dicht geknepen voor het vrouwenteam van Dr. Staal, die toch echt moeite hadden met tellen: er stonden wel erg veel roze shirts in het veld!


De mascottes hadden het team Flamongoals blijkbaar extra gemotiveerd, want zij werden eerste in dit toernooi. Na afloop was er een BBQ die prima smaakte en kon iedereen nog eens gezellig napraten.
Opbellen
E-mail
Info