Welkom bij  dorpswebsite Abbenes.net!!

Sporten uit naam van je 'baas'......

Gezocht! Bedrijven- en/of vriendenteams voor de vrijdagavond tenniscompetitie bij Sportvereniging Abbenes. Dit jaar voor de 14e keer! 

De gezelligste en sportiefste afsluiting van de werkweek tijdens het zomerseizoen heeft u met uw collega’s bij de SVA Bedrijventenniscompetitie! En wist u dat sporten met collega’s effectiviteit heeft op de productiviteit en collegialiteit op de werkvloer?

In 2020 wordt op vrijdagavond de SVA Bedrijventenniscompetitie voor de 14e keer georganiseerd bij Sportvereniging Abbenes (SVA). Deze competitie is uitermate geschikt voor bedrijven- en vriendenteams. Naast vooral gezelligheid gaat het er natuurlijk wel om wie er met de grote wisselbeker naar huis gaat!

Bedrijven- en vriendenteams

De bedrijvencompetitie is speciaal voor bedrijven- en vriendenteams in het leven geroepen om sportief de week af te sluiten op de tennisbaan. Ieder team bestaat minimaal uit twee personen, maar meer mag altijd. Er wordt 10 vrijdagavonden gespeeld, van juni tot medio september, waarbij tijdens de zomervakantie een pauze wordt ingelast. Teams spelen meestal 7-8 van de tien avonden, per avond twee partijen van 1 uur. Er wordt gespeeld van 18.00-22.00 uur, voorafgaand en tussendoor kan er gegeten en gedronken worden op het park.

Inschrijven tot 27 maart 2020

De competitie is een mooie manier om collega’s op een andere manier te leren kennen. Er is plek voor zowel heren-, dames- als gemengde teams: kortom een genderneutrale competitie!

Alle voordelen nog eens op een rijtje:

  • Gemakkelijk bereikbaar vanaf snelwegen A44 en A4 (splitsing A44 en A4 bij Nieuw-Vennep) en voldoende (gratis) parkeergelegenheid.
  • Sportief teamuitje voor slechts €50,- incl. BTW per team (team bestaat uit minimaal 2 deelnemers en er is geen maximum aan verbonden). Tevens is er geen niveau aan verbonden; iedereen mag en kan meedoen.
  • Shirts kunnen gesponsord worden, maar iedereen kan ook in zijn/haar eigen kleding komen meedoen.
  • Elke avond verzorgen wij een maaltijd voor een kleine prijs.

Heeft u interesse? Mail dan naar bedrijvencomp@svabbenes.nl voor inschrijfformulier of meer informatie.

Er wordt


 

Opbellen
E-mail
Info