Welkom bij  dorpswebsite Abbenes.net!!

Eerste voetbalteam van SV Abbenes na 6 jaar in nieuwe shirts

Het eerste voetbalteam van SV Abbenes, kortweg Abbenes 1 genoemd, heeft na dik 6 jaar nieuwe shirts. Uiteraard in de clubkleuren paars/wit. Gesponsord door dezelfde sponsors als voorheen: Danny Hartevelt en Robin Oosterhof.

Er werd al een poosje over gesproken: de kleding van het eerste elftal moest worden vervangen. Dus de beide bestaande sponsors benaderd en dezen waren bereid om nieuwe tenues voor Abbenes 1 aan te schaffen. De spelers waren hier heel blij mee en hadden zelfs al een outfit op het oog.

En vandaag was het dan zover: de presentatie van de nieuwe tenues met de opdruk van de shirtsponsors. Op de voorzijde het logo van Oosterhof Totaalbouw van Robin Oosterhof uit Abbenes. Op de achterzijde het logo van D.R. Staal van Danny Harteveld, eveneens woonachtig in Abbenes. Beide heren gingen met het team op de foto. De voorzijde, de achterzijde, dan van allebei tegelijk.....uhhh dan staan onze gezichten er niet op, doen we toch het shirt achterstevoren aan.....


De shirts zien er modern en flitsend uit. En gaf de spelers vleugels vanmiddag. Op een guur en koud veld werd het een mooie wedstrijd tussen Abbenes en Rijnsburgse Boys, waarbij Abbenes met 3-2 won!

Hier de film die ter ere van de nieuwe shirts werd gemaakt.


Opbellen
E-mail
Info