Welkom bij  dorpswebsite Abbenes.net!!

32e Open Abbenes succesvol afgerond

Na een zon overgoten week met de meest lange, spannende, snelle partijen is het Vleeschhouwerij De Scharrelaer Open Abbenes succesvol afgesloten. Kort na vijf uur kon toernooileider Hannelore Vermeere de prijswinnaars hun cadeaubon overhandigen.

“Dit jaar hebben we geen gebruik hoeven te maken van de hal. Dat gebeurt eigenlijk vrijwel nooit ”, aldus Vermeere.  De toernooileider bedankt de open toernooi commissie voor hun inzet en spreekt de jarenlange ervaring van het team maar weer een uit.

Dankwoordje

Daarna richtte de toernooileider zich tot de vrijwilligers bij de club die er voor zorgen dat het park er netjes uit ziet, de kantine schoon is, de bar bezet is en vooral de toernooicommissie die weer een week druk in de weer is geweest. Zonder onze sponsoren is het organiseren van een klein toernooi als in Abbenes zeker niet mogelijk – we zijn ze dus allemaal zeer erkentelijk voor de bijdrage en hopen dat ze volgend jaar weer van de partij zijn.

                                                                30 plus: Jan Ahrens en Joep Blije

Het plannen van dit toernooi was niet zo eenvoudig. De commissie overweegt volgend jaar een cursus ‘verhinderingen doorgeven’ aan te bieden bij de inschrijving. “We proberen ons als toernooileiding van een klein toernooi zo flexibel mogelijk op te stellen maar soms moet het ook echt van twee kanten komen. Dat is dit jaar met iets meer moeite weer helemaal gelukt!”, spreekt de toernooileider.

Thema Love & Peace

Door middel van thema-avonden wordt geprobeerd wat extra sfeer en gezelligheid te creëren op het park. Zo is al jaren de Duitse avond op dinsdag een feit. Dit jaar werd voor de 5e keer de pub quiz georganiseerd voor iedereen die deel wil nemen. Vijf ronden bogen maar liefst 10 teams zich over de vragen rondom het thema Love & Peace. Het team “Turks Fruit” gingen dit jaar met de eeuwige roem er van vandoor. In het thema van Love & Peace was de kantine ook voorzien van een knuffelboom. Hier is veel gebruik van gemaakt.

                30 plus:  Carla Bel / Eva Van Nassau – Rietdijk en Tanja Van Eijnatten / Sanne Warmerdam

Vrijdagmiddag werd het vijftig plus toernooi afgesloten met een aantal finales en prijsuitreiking. Ria Vermeere en Hannie Voetman hebben het toernooi strak in de planning gehouden zodat aan het einde van middag ook hier de toernooileider de winnaars kon feliciteren.Graag zien we volgend jaar iedereen weer terug.

De uitslagen           

GD8 30+    Danny Groen / Wendy Blijleven   

DD8 30+    Carla Bel / Eva Van Nassau - Rietdijk   

HD8 30+    Joep Bleije / Mark Van Nassau   

GD7 30+     Glenn Koorn / Laura Klein - Sprokkelhorst   

DE7 30+     Daphne Willemsen   

HE7 30+     Jan Ahrens   

GD7 17+     Onno Van Der Heiden / Sascha Twigt   

DD7 17+     Brenda Macdonald / Coby Zijlstra   

HD7 17+     Ivo Opstal / Arie Verdoes   

GD6 30+     Mikel De Jong / Esther Donath   

HE6 30+     Koen Ten Katen   

GD6 17+     Arjan Klaver / Dinesha Bourne   

DD6 17+     Stephanie Uchtman / Esther Van Ackooij   

HD6 17+     Robbert Bron / Patrick Loos   

HD5 17+     Thijmen Schomakers / Maarten Spaargaren   

GD 50+       Cees de Bruijn / Janie Meulblok   

DD 50+       Adri Freeguard / Truus Touw   

HD 50+      Pieter Bakker / Piet Dijs

Opbellen
E-mail
Info