Welkom bij  dorpswebsite Abbenes.net!!

 

Tafeltennistafel is verhuisd van MFT naar schoolplein IKC De Lente

Enige tijd geleden kreeg dorpsraad bestuurslid John van den Berg de vraag van Tim Oosterhof, scholier op basisschool IKC De Lente, of het niet mogelijk was de betonnen tafeltennistafel op het Multi Functioneel Terrein (MFT) te verplaatsen naar het schoolplein.

Gezien het feit dat de tafeltennistafel op het MFT niet of nauwelijks werd gebruikt was dat op zich wel een aardig idee.

De dorpsraad nam dus contact op met de gebiedsmanager van de gemeente Haarlemmermeer of de tafeltennistafel eventueel verplaatst mocht worden en er kwam groen licht van de gebiedsmanager.

Voor de zekerheid werd er ook nog even aan interim directrice Ellen Zonneveld gevraagd of het goed was dat een van de scholieren deze tafeltennistafel op het schoolplein wilde hebben en ook Mw. Zonneveld stemde hierin toe.

Alleen moest de tafeltennistafel nog verplaatst worden. Deze tafeltennistafels wegen niet weinig dus was er wel goed materiaal nodig voor deze verhuizing.

De hulp werd ingeroepen bij Jeffrey van den Berg. Hij werkt bij fa. Bisschops en deze beschikken over een tractor met voorlader. Deze zou deze tafeltennistafel makkelijk kunnen tillen en rijden van het MFT naar het schoolplein.

Jeffrey stemde direct in op het verzoek om dit te regelen. Zo kon de tafeltennistafel opgepakt worden en naar de nieuwe locatie rijden.

Op de aanwijzingen van Tim Oosterhof werd de tafeltennistafel op de juiste plaats neergezet en die was daar erg blij mee.

IKC De Lente stuurde een bedankkaartje en een presentje als dank voor het regelen van de verhuizing. Hopelijk hebben de kinderen er veel plezier van.

Hieronder enkele foto's. Klik op de foto voor een vergroting.

Opbellen
E-mail
Info