Welkom bij  dorpswebsite Abbenes.net!!

         Uitgaansdag van de senioren van Abbenes-Kaag en Buitenkaag 2018

Dinsdag 5 juni 2018 was het seniorenuitje.

Om 9 uur werden we ontvangen op het schip “de Juliana” en kregen we koffie met gebak.        

We voeren over de Kagerplassen richting Leiden. Wat ziet de Kaag er mooi uit als je boven op het dek zit. Via de Zijdijk- Leiden naar Hazerswoude door naar Gouda, via de Gouwe langs Waddinxveen. Onderweg kregen we drinken en een hapje. Adriaan speelde gezellig op z’n accordeon.              

Ook de lunch werd geserveerd, we kwamen echt niets te kort. S Middags de loterij met vele prijzen.

Er werd ook een quiz gedaan met vragen die we moesten beantwoorden. We moesten groepjes vormen met mensen die we niet kenden. Dat is gelukt, s ’avonds hadden we er ineens weer veel bekenden bij. Ook de weergoden waren ons gezind, lekker in het zonnetje op het dek.


S Middags werd het ietsje kouder maar met een vestje aan was het goed toeven, je kon altijd nog binnen zitten.                 
                                                  
Door de Rotterdamse havens met de Erasmusbrug in de rug voeren we naar Kinderdijk. Na nog een drankje en een lekker bord Indisch eten stapten we voldaan in de bus. Om 20.00 uur waren we weer terug op de Kaag  

Een zeer geslaagde tocht. Tot volgend jaar. Commissie bedankt!      

Afra van Ruiten.


Alle sponsoren zoals OEV Abbenes, SSCC de KAAG, Royal van Lent Shipyard, Diaconie van Kaag en Abbenes, Rk Caritas Nieuw Vennep, van der Poel winkelwagen,” de Hanepoel” en alle bewoners van Kaag, Buitenkaag en Abbenes die een bijdrage hebben gegeven om dit mogelijk te maken, héél, héél hartelijk bedankt!! 

Opbellen
E-mail
Info