Welkom bij  dorpswebsite Abbenes.net!!

Succesbingo ten bate van SamenLoop voor Hoop 2019

Met man en macht waren alle stoelen en tafels uit het Praatpunt, zowel van boven als van beneden, zaterdag klaar gezet voor de bingo ten bate van SamenLoop voor Hoop/KWF. En nog waren het er niet genoeg.

Het Praatpunt stroomde rond half zeven vol en wat later kwamen er nog meer mensen binnen, in totaal ruim 100 bingoërs, waardoor er toch nog maar een paar statafels met krukken tevoorschijn werden gehaald om de deelnemers te kunnen laten zitten. Dat krast wel zo makkelijk. 

Mariska Jansen en Sandy Schalk organiseerden deze bingo. In december 2018 hielden ze al een  succesvol verlopen oliebollenactie waarbij ze meer dan 2000 oliebollen bakten voor het goede doel. Ook de opbrengst van deze bingo komt volledig ten goede aan SamenLoop voor Hoop (KWF).

Het doel van de deelnemers aan een bingo is natuurlijk om prijzen te winnen. Daarin werden ze niet teleurgesteld, die waren ruim voldoende aanwezig, wel een stuk of 15 per ronde, er werden 6 rondes gespeeld.

Ook was er nog een verloting waarbij eveneens veel en echt mooie prijzen te winnen waren. De bereidheid van onder andere de ondernemers in Nieuw Vennep maar ook van particulieren, om prijzen ter beschikking te stellen, was heel groot, om verlegen van te worden. Vlak voor de bingo kwamen nog mensen met prijzen binnen. Alle prijzen waren gedoneerd. De hoofdprijs van de verloting was een beertender met vaatje bier.

Sandy Schalk las tezamen met assistente Erica de nummers op en ze gingen per ronde daarmee door tot de prijzen op waren. Tot slot kreeg John van den Berg nog een soort troetelprijs, niet omdat hij die avond niets had gewonnen, daarin was hij niet de enige, maar omdat hij blijkbaar nóóit iets wint!

Het team van Sandy en Mariska is het hele jaar al druk bezig met inzamelen om voor de SamenLoop die op 22 en 23 juni in Hoofddorp wordt gehouden. Hun streefbedrag is          € 30.000, waarvan inmiddels zo'n € 21.000 is behaald. Daar komt de opbrengst van de bingo nog bij.

De opbrengst van de bingo was € 1.882,90!!!!

Na afloop hielpen velen om alle tafels en stoelen weer op hun plaats te krijgen.


Opbellen
E-mail
Info