Welkom bij  dorpswebsite Abbenes.net!!

Abbenesser teams halen gigantisch bedrag op voor Samenloop voor Hoop

Zaterdag 17 juni was het dan zover: de Samenloop voor Hoop. De opbrengst is voor KWF Kankerbestrijding. We schrijven 'was het dan zover', want aan deze samenloop ging wel een jaar voorbereiding aan vooraf.

Initiatiefneemster van de deelname aan Samenloop voor Hoop was Sandy Schalk. Al snel had zij twee  teams bereid gevonden die mee wilden doen aan deze 24 uurs loop. Maar geld inzamelen kost veel tijd en energie. Dus werd er een bingo gehouden, een flessenactie, iedere week zumba-lessen en nog een bingo etc....   In februari 2017 stond de teller al op ruim € 7.000, maar Sandy had toch wel in gedachten om de € 10.000 te kunnen halen, liefst nog méér!


Uiteraard waren de deelnemers individueel ook actief met inzamelen. Middels de hartjes op de tshirts bijvoorbeeld, waar je een mooie boodschap op kon schrijven. Het was een Samenloop van harmonie, muziek, gedenken, steun en troost. Een lach en een traan. Met name de kaarsenceremonie is zeer indrukwekkend.


In Hillegom deden 40 teams mee, waarvan dus 2 uit Abbenes. De totaalopbrengst was het mooie bedrag van € 70.768, waarvan wel liefst € 13.860 door de twee teams uit Abbenes bijeen gebracht. Geweldig gedaan lopers en sponsors, om stil van te worden......


Opbellen
E-mail
Info