Welkom bij  dorpswebsite Abbenes.net!!

Drukke bingoavond ten bate van SamenLoop voor Hoop

Vrijdag 3 februari 2017 organiseerde Sandy Schalk met haar organisatie een tweede bingoavond voor het goede doel: SamenLoop voor Hoop. Zij doet met twee teams mee aan deze SamenLoop voor Hoop te Hillegom in het weekend van 17 juni. De opbrengst is voor KWF kankerbestrijding.

Na een eerste bingoavond, een lege flessen actie die overigens nog steeds doorloopt, nu dus deze tweede bingoavond. Gerekend werd op circa 50 deelnemers, maar dat werden er ruim 70! Tafels en stoelen moesten worden aangesleept om iedereen een goede plaats te bieden, want je mag natuurlijk geen nummer missen!

Deelname was dan ook zeer aantrekkelijk: € 15 voor zes rondes, waar bij iedere ronde wel circa 15 leuke prijzen beschikbaar waren. Met dank aan de gulle donaties en sponsoring van bedrijven of particulieren. Op een enkele uitzondering na ging dan ook iedereen met een of meerdere prijzen naar huis.

De avond heeft onder aftrek van de onkosten € 872,97 opgebracht. De totaalstand van de inzameling is nu het mooie bedrag van € 7.196,47!!!

Zoals gemeld loopt de lege flessen actie nog steeds door. U kunt ze inleveren bij Sandy Schalk, Greveling 22, bij Wendy Verboom Kalverlaantje 45 of bij Jeannette Saarloos, Dr. Heijelaan 31.

Opbellen
E-mail
Info