Welkom bij  dorpswebsite Abbenes.net!!

Tussenstand SamenLoop voor Hoop 2017
KWF kankerbestrijding

SamenLoop voor Hoop, nu al meerdere jaren georganiseerd, is een lokaal wandelevenement van 24 uur om geld in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding. Men stelt teams samen, waarbij teamleden gedurende 24 uur afwisselend lopen op een parcours. Deze estafette staat symbool voor de voortdurende strijd tegen kanker. 


Sandy Schalk heeft al twee teams kunnen samenstellen om mee te doen aan deze 24-uurs wandel-estafette voor de SamenLoop voor Hoop in Hillegom, die gehouden wordt in juni 2017.

Er zijn al diverse acties gehouden omdat beide teams met een hoge opbrengst aan de start willen verschijnen. Zo werd er al een bingoavond georganiseerd in Abbenes, zijn er Zumba avonden waarvan de opbrengt naar dit doel gaat, hield OEV Abbenes tijdens de dorpsbbq een verloting waarvan de opbrengst voor dit doel was en er staan nieuwe acties op stapel…. Een flessenactie en een nieuwe bingoavond.

Net voor de kerstdagen heeft Sandy Schalk even de balans opgemaakt. Benieuwd naar wat er tot nu toe met elkaar opgehaald is. Sandy Schalk was gewoon verbaasd.

Op de rekening welke speciaal geopend is voor KWF staat op dit moment......                       

                              5969,65 euro

Zij wil dit toch even met jullie delen en een ieder bedanken die dit mogelijk heeft gemaakt. Hoe klein of groot de donatie ook was: zij is er super blij mee. Maar ze is er van overtuigd dat het bedrag nog veel hoger gaat worden, want er komen nog vele mooie acties van haar teamgenoten. Zij had als doel staan 10.000 euro. Maar nu voelt zij zich nog meer gedreven om dit doel op te hogen. Zij en haar teamgenoten gaan ervoor!

Houdt dus de website Abbenes.net in de gaten.....

Nieuwe acties :
Flessenactie – Eerste week 20173 februari 2017 :
Bingoavond in dorpshuis Het Praatpunt.Opbellen
E-mail
Info