Welkom bij  dorpswebsite Abbenes.net!!

 

Renate Jansen voor het 9de jaar getekend bij FC Twente

Renate Jansen, geboren en getogen in Abbenes, is in Abbenes op jonge leeftijd getraind door haar vader Rob Jansen die nog steeds betrokken is bij SV Abbenes. Renate was zo goed en gedreven dat ze in het professionele voetbal een plek heeft veroverd.

Na een aantal jaren bij ADO Den Haag te hebben gevoetbald, voetbalt ze nu al weer acht jaar bij FC Twente en de laatste jaren als aanvoerster van het succesvolle elftal. Zowel bij ADO als bij FC Twente heeft ze diverse landstitels behaald. Maar ook al jaren voor de  anje Leeuwinnen speelt zij vanaf 2010  voor het Nederlands Elftal.

FC Twente ziet de waarde van Renate voor het team en er is haar weer een contract aangeboden voor een jaar, wat Renate heeft getekend, klik hier voor de berichtgeving. Een wijs besluit, want wij denken dat zij echt qua techniek en inzicht (hoeveel schitterende voorzetten heeft ze niet gegeven en hoeveel doelpunten heeft ze niet gescoord?) van grote toegevoegde waarde is in het professionele voetbal!

Had Renate in de laatste wedstrijden in april al een paar spectaculaire doelpunten van verre afstand, afgelopen weekend scoorde zij tegen Sittard voor de 3de keer in haar carrière rechtstreeks uit een corner! Spectaculair! We hebben hier helaas nog geen beelden van kunnen vinden, maar zodra die er zijn, zullen we ze delen.

Voor meer informatie over Renate, klik hier op wikipedia
Opbellen
E-mail
Info