Welkom bij  dorpswebsite Abbenes.net!!

Dorpshuis Het Praatpunt locatie voor spreekuur huisarts luchtwegklachten

Sinds de coronacrisis is dorpshuis Het Praatpunt in ieder geval gesloten voor alle bijeenkomsten tot 1 juni a.s.  Slechts het spreekuur van de huisarts vindt doorgang.

Dit spreekuur is echter uitgebreid tot álle middagen van de week, omdat dit spreekuur in Abbenes wordt benut voor mensen uit de omgeving met luchtwegklachten, mogelijk in verband te brengen met het coronavirus. Wat natuurlijk niet hoeft maar wel mogelijk is. De locatie is daarvoor ideaal, omdat het dorpshuis verder niet in gebruik is. Er wordt iedere dag extra schoongemaakt.

LET OP: DIT SPREEKUUR IS  ALLÉÉN OP AFSPRAAK MET  DE HUISARTS,    DIE HIERVOOR STRIKTE PROCEDURES VOLGT.                                                   GA ER DUS NIET OP EIGEN INITIATIEF HEEN!!!

Om reden van het bovenstaande en gevaar voor besmetting, is het dus NIET toegestaan dat personen, die geen afspraak in het dorpshuis hebben, op het terrein van het dorpshuis aanwezig zijn. Dus ook geen spelende kinderen!! (dat mag sowieso niet, het is eigen terrein van het Het Praatpunt).

Vertel uw kinderen dat ze daar niet mogen komen en houdt u zelf ook aan deze regels.Opbellen
E-mail
Info