Welkom bij  dorpswebsite Abbenes.net!!


Hoe gaan (ex-)Abbenessers het dit jaar doen bij de Motocross in Nieuw Vennep?

We zijn geen 'errutje' vergeten in het woord Motocross, in Nieuw Vennep heet het zo. Dit weekend staat dat spektakel daar weer op het programma en daar doen best veel Abbenessers en ex-Abbenessers aan mee! Niels van der Spek, Dion van Wieringen, Dirk Imanse, Bas Bolt, de broers Erik en Richard van der Beek.

Dirk Imanse

Vorig jaar behaalden ze goede resultaten: Dion van Wieringen werd tweede, Richard van der Beek vierde en Eric van der Beek zelfs eerste in zijn klasse! De klassen zijn ingedeeld in Hobbyklasse (3 leeftijdscategoriën) en voor de wat meer getrainden de Oranjeklasse. Niels, Dirk, Erik en Richard rijden in de hobbyklasse, leeftijdscategorie 20-29 jaar resp. 30-39 jaar. Dion promoveerde naar de Oranjeklasse, wat zijn winkansen aanzienlijk verkleint.

Dion van Wieringen                                                     

Erik van der Beek

Daarbuiten zijn er uiteraard nog meer klassen, er rijden kinderen mee die bij wijze van spreken nauwelijks kunnen lopen.....en jeugd, dames, krasse knarren, maar ook quads. Vanavond is al de triatlon, waar Dion van Wieringen eveneens aan meedoet.

Heeft u er al zin in gekregen? Voor de dagindeling, klik hier, of ga gewoon kijken!



Opbellen
E-mail
Info