Welkom bij  dorpswebsite Abbenes.net!!

Fractiespreekuur HAP bij Dorpshuis Abbenes


Lokale politieke partij HAP Haarlemmermeer hield maandag 17 januari een fractiespreekuur bij het dorpshuis Abbenes. Fractieleden Abdul Salhi, Nikkie Elfers en kandidaat raadslid John van den Berg waren aanwezig om met inwoners, ondernemers en organisaties in gesprek te gaan.

Een aantal inwoners namen de moeite om een bezoek te brengen aan dit spreekuur welke uiteindelijk in het dorpshuis plaatsvond. Ook wethouder Marjolein Steffens-Van de Water was aanwezig en partijvoorzitter Paul Croese.


Onderwerpen welke letterlijk en figuurlijk op tafel kwamen waren onder andere brengparkjes, laadpaal, woningbouw, Poelweg, piekberging, bos en nog een aantal onderwerpen.

Het spreekuur zou 2 uur duren en die werd ook volledig benut.Voor Abbenesser John van den Berg was dit de eerste keer dat hij als kandidaat raadslid voor HAP Haarlemmermeer deelnam aan een fractiespreekuur en hij kijkt daar zeer tevreden op terug.

Hij hoopt dat hij straks ook de inwoners van Abbenes mag vertegenwoordigen in de raad. Op woensdag 16 maart zijn de gemeenteraadsverkiezingen. In Dorpshuis Het Praatpunt zal dan het stemburo gevestigd zijn.
Opbellen
E-mail
Info