Welkom bij  dorpswebsite Abbenes.net!!

OEV Abbenes organiseerde een online Scrabble toernooi tbv renovatie dorpshuis.


🏆De uitslagen van het OEV Abbenes Wordfeudtoernooi🏆

De afgelopen week is ook het Wordfeudtoernooi gespeeld. 30 deelnemers hebben fanatiek meegespeeld.

90 potjes zijn er gespeeld. Een aantal hebben tegen een onbekende Leny gespeeld, waardoor er extra wedstrijden gespeeld werden. Maar gisteren werden de laatste uitslagen toegestuurd en vanochtend werden de prijswinnaars bekend gemaakt.

We organiseerde dit toernooi ook, om de ‘pot’ voor de renovatie van het dorpshuis te vullen. En dat is gelukt. We hebben bij elkaar €193,- opgehaald. Iedereen heel erg bedankt hiervoor. Daar zijn we echt superblij mee.

We gaan het wordfeudtoernooi nog een keer doen. We vinden dit wel echt een activiteit voor de donkere dagen. Het wordt gehouden van 6 tot 14 november.

Maar dan nu de uitslagen:

🥇Degene met het meest aantal punten. Gemiddeld 464 per potje.

Gerda Kroon  🥳 winnaar van de houten Wordfeud trofee

🎖 Degene met het minst aantal punten per potje, maar er was echt een stijgende lijn te zien, met gemiddeld 203 punten is:

Hans 😎  hij wint het scrabblespel.  

Gelijkspellen zijn er gespeeld door Corry, zij wint het thee- en koffiepakket van De Laat coffee, omdat het ze twee keer is gelukt om dit voor elkaar te krijgen. 🥳

Dit deed zij tegen Wil, zij wint het koffiepakket 🥳 en Patrick,(de sponsor van deze prijzen, nogmaals heel erg bedankt hiervoor) hij mocht deze ochtend een taart ophalen in het dorpshuis. 🥳

🏅Tot slot nog degene met het hoogste aantal punten:

Met 609 punten is Peter de winnaar geworden van de Google play card. 🥳Eindelijk Wordfeud spelen zonder reclame 😉.

Allemaal van harte gefeliciteerd.

OEV Abbenes bedankt alle deelnemers, sponsor De Laat Coffee en OEV bestuurslid Annelies Teunissen voor de de organisatie van het toernooi !!

Opbellen
E-mail
Info